Sunday, June 03, 2012

in my specky

assalammualaikum

hello lovely readers....

ok tak pika pakai speck? pika tak berapa suka sangat pakai speck ni..pakai bila study je..and kalau malam or .............................

HOWEVER!!!!

muka perasan retiss :P

meet my new specky...bukan sparkle yuna tu bukan...ini ialah specky baru pika..loving tooo have it! power itu biar rahsia..tapi tak cecah 400 lahh..but, pika memang miserable if tak de speck especially nak study...why? well, bila membaca takde speck semua ayat jadi tunggang langgang...kadang-kadang tu ayat mudah pun jadi entah pape lahhh...event worse, kawan pika lalu dekat sebelah pun pika tak nampak sampai orang ingat pika ni sombong..

serious tak sombong langsung! (perasan sendiri) kalau orang tengur elok-elok confirm pika reply triple elok-elok tahu! so be nice..don't judge anything before you know it...bak kata pepatah omputeh..don't judge a book by its cover... 


 ni sparkle.....HAHAHAAA....

today, pika amat penat..pika ke KL sorang diri, yess..pika berjalan sorang diri di tengah badar yang amat berbahaya itu..tapi buat muka selambeQ je jalan-jalan dekat sana..well, lately pika ada macam-macam masalahhhhhhhh...ada lahhh itu ini itu ini datang serentak, jadi otak pun tersentak (wahh! pantun 2 kerat)..

sebagai wanita, perempuan, gadis dan ladies (semua aku pulun sorang) ...benda paling sesuai untuk lepas tension ialah..SHOPPING..apa lagi kan....jadi, pika berkesempatan lahh memperabehh duit dekat sana....toksah cerita panjanggg lebarr...now, i'm relief :)



bye people

i'm gonna having some rest..........


p/s: i'm good on loghat kedah/penang but not a professional...believe me :)



thanks for reading this entry ^_^


5 comments:

  1. pika ada prob ea?xpe2..release gan shopping ea.btul la tu :) cume duit ye abis la nnt..hihihi..take care k dear

    ReplyDelete
  2. sy silau..tp xpkai pun spect..huhu xbiase pkai

    http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/2012/06/mau-sihatjoinla-herbalife.html

    ReplyDelete