Friday, June 29, 2012

happy berjuta kali

assalammualaikum

hello rakan-rakan kesahayangannnn...ahaaa, memandangkan entry ini happy..jadinya kena la adapt dengan keriangan tersebut..maaf lah kalau-kalau terlebih happy sebab sebab tak boleh resist lahh ke'happy'an itu..agagagagaaa..

bertarikhkan 20 JUN 2012..pika terima satu hadiah..yeay..whats make me happy everrr..siapa tak suka hadiah kan..kan kann..i bet korang semua pasti suka hadiah kan!


hadiah ini diberi oleh Cik Fatin Hanani..thanks girlfriend! mula-mula tak sure apa benda lah semua pastu dah open wrap terus jerit sebab happy...yang pelik nya mana lahh Cik Fatin tahu pika nak menda alahh ni..rasanya tak pernah cakap dekat dia pape pun..apa-apa pun terima kasih lah Cik Fatin ye...

sekarang boleh simpan cincin berzilion pika tu..weeheeee~

bila dapat hadiah tu terasa macam bufday hari tu..walhal bufday sudah 2 bulah lepas...
serious happy...tengok la muka tu..memang confirm-confirm happy!


lepas bukak je gift ni..pika terus msg Cik Fatin kata yang pika suka berjuta kali...ehehehee...
ofcourse lahh tak pernah or jarang dengar kan... ^_^

dear, Fatin..thanks for be my girlfriend yang best! always alert about something! SAYANG FATIN lebih-lebih! muahhhmuahhh...eheheee..

kalau tak bagi hadiah pun masih sayang jugak ye! jangan salah faham pulakk :)



thanks for reading this ^_^

6 comments:

  1. sronok bnor gaya yer...hahhaha.suke3x~ dapat hadiah bkn sng skrg.lg2 dh bsar.takde sape nk bg hadiah -_-" happy belated bufday utk 2 bln lpas pka...hihihi :)

    ReplyDelete
  2. wah cantik sgt! hani pun ada mcm tu tp yg mcm bentuk lounge sofa tu...bkn org bagi...hani beli sendiri sbb cantik sgt!

    ReplyDelete