Friday, May 04, 2012

tercapai sudah

assalammualaikum


hello lovely readersssssssss...

sekarang pika ke busy an dengan pikalurve..so, tak sempat nak update pape sangat last entry pun time my bufday kan..hohooo..sesungguhnya banyak cerita yang cuba disampaikan...kita mula satu persatu ok..insyaallah :)

actually sudah sekian lama pika menanti tercapai jugak akhirnya nak tengok Marvel's The Avengers!
semalam bertarikhkan 3hb may 2012 pika ke mid valley untuk tonton cerita yang BLOCKBUSTER nehhhhhhhh! wink wink ^_^



ok, harimau malaya sangat ni! you can purchase this at pikalurve..TQ
sekarang pikalurve tengah buat promotion which is FREE POSTAGE..shawl FREE POSTAGE okeyhh! lepas ni more suprise will be coming soon..in progress..insyaallah..

di visit pikalurve



di temani oleh En.S.R...
terima kasih kerana belanja pika untuk tengok cerita Avengers ni..
dan terima ksih jugak blanja makan..heeeeeeee..


harga satu tiket ialah RM14..
luarbiasa dari harga biasa kerana cerita ini 2 jam lebih..
time dalam panggung tu pika sampai lenguh-lenguh lahhh..ehee


before that, makan ice cream kegemaran..nyummnyummmm *tak ingat dunia


outfit of the day
tiger crumple shawl by pikalurve, oversized cardigan, vintage shirt, studded handbag from Fashion Supermarket, Lee jeans, crocodile wedges 


simply grab what i need..
popcorn and corn in cup..and mineral water and coke :)

menonton dengan penuh semangat...

tgok trailer ni dulu..


superhero selalu kalah dulu..bila mereka semua bersatu..jadi superrrrrrrrrrduperrrrrrrrrhero..ehekk..

pika paling suka iron men..seorang billionaire, playboy, pandai, dan sombong, suka cakap besar..tapi cara dia beraksi memang hebat..

that movie still playing in my mind..


ok, BYE

terima kasih kerana sudi baca entry ini :)

2 comments:

  1. dulu citer Kak Limah kat KLCC hari ahad pun rm14 -,-'' tapi kalau cerita tu best , kira berbaloi lah. kalau tak buat rugi je kan T_T

    btw comel lah you :D

    ReplyDelete
  2. berbaloi2..tu maybe sebab dekat KLCC kot..kat situ kan memang mahal..kalau tempat lain maybe murah..ehehee..terima kasih awak yang comel :)

    ReplyDelete