Monday, May 28, 2012

slightly turban

assalammualaikum

hello my beloved readerss....


 picture source google and edit by me
this some other turban style...

free hair people pun masih interested with tuban because this is NEW TREND..

well, in malaysia we might know that Yuna wearing tuban..but in other country..lots lots of people already wearing this style...well, this suite for only brave people..sebab dekat Malaysia ni..well you know...pakai tudung berstyle sikit dah cakap yang bukan-bukan..bukan semua orang dekat sini OPEN MINDED..so, nak berfesyen kena ikut tempat jugak...no offend :)



nicole scherzinger also wearing a turban...




my new style of turban...yeayyy...
reka sendiri and happy..actually i'm using different type of shawl...this shawl is rare to find & expensive..but i'm still happy with it..

kalau ada reQs..insyaallah..pika akan tunjukkan tutorial nya..



lately my MOOD really DOWN..
so, HAVE A GOOD DAY PEOPLE..


byee..

thanks for reading this..

9 comments:

  1. Lawanyaa!. Kak pika buat laa. Dinie request. I love to be in turban tapi nak pakai ocassion tak sesuai ;)

    ReplyDelete
  2. ROZIAHOJIJIE: insyaallah ye darling :)

    ReplyDelete
  3. ARDINI IZZATI: okeyh..insyaallah..nanti kalau ada masa pika buat ye dini sayangg :)

    ReplyDelete
  4. nak tutorial nak tutorial. cantik ! :)

    ReplyDelete
  5. dear, 4hb malam i ade dinner. teringin nk pakai cmni. tp i pakai spek. boleh buat tutorial?

    http://hati-qaseh.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. 4hb yunk..mana nak sempat i nak buat...tp insyaallah i buat ye..ada masa nanti i buat..don't worry :)

    ReplyDelete