Thursday, May 24, 2012

Review: Shimmer Baked BLUSHER

assalammualaikum


hello beautiful!!!
today, pika nak buat another product review!! this time is about blusherrrrrr! well, siapa tak nak pipi macam barbie doll kan??? so we need a bit blusher to put on..well, if you want something, u need more effort to make it real ^_^



this is the blusher yang nak share dengan korang!!!

Shimmer Baked Blusher by KISS BEAUTY
NOW i'm a bit obsess with this blusher...wink wink ^_^

this is the texture look like...

ok, pika nak describe sikit pasal blusher ini..sila baca sampai habis kalau anda nak kepuasan..ehee..
well, ofcoz ini ada lah baked blusher..kenapa pika suka blusher ini? sebabbbbb this blusher tidak terlalu over..maksudnya macam kadang-kadang tu ada sesetengah blusher buat muka korang nampak macam merah kena lembang laju2 kan..tapi blusher ini tidak..ianya more to natural look gitu! 
mungkin ada sesetengah tu kata tak suka shimmer kan..tapi blusher ini ada shimmer tapi tak nampak sangat pun..which is awesome and make you face more naturally gitu walapun dah apply blusher kan..ngeheheheeee...pssstttt..rahsia tu 





so, this is me...wearing this blusher!
seem natural kan..but obviously lah pika apply blusher..
*sila abaikan eyebag pika..TQ :)

and it appear well in picture too..this is MUST HAVE..
focus sikit...okeyh kan...very sweet macam tu..not too much and less...



selamat mencuba!


BYE

thanks for reading this review...do read other review ^_^

6 comments:

  1. Thanks sharing pasal ni. Interested jugak nak pakai blusher. Pernah laa try tapi jarang sangat :)

    ReplyDelete
  2. my pleasure!
    why not u try dear..this blusher awesome and seem naturally ^_^

    ReplyDelete
  3. comel! nak jugak pakai blusher tapi tunggu masalah jerawat kita reda dulu

    ReplyDelete
  4. pakai blusher pun a bit boleh cover your infection area..tapi kalau jerawat tu terlampau teruk..jangan pakai pulak..takut jadi lebih teruk :)

    ReplyDelete
  5. oh macam tu ke..tak pa sabar dulu sikit je lagi haha

    ReplyDelete