Wednesday, May 09, 2012

Review: L'OREAL cleansing milk

assalammualaikum

pika nak review one product yang ohhsemm..

pika dah lama pakai..but, seem working well that why i wanna share it with all my beloved readers.. in case you would interested to buy it..

the product is......L'OREAL cleansing milk

begini lah rupa nyaaa...packaging yang cantik dan mudah
well, kalau product L'OREAL kebanyakan nya memang kaler putih n biru je yang ada..huhuu..

kenapa pika suka?
sebab berkesan dangan baik dan its act like makeup remover..bukan tu saja..ianya juga bertindak sebagai moisturizer! sambil menghilangkan makeup di muka ianya juga memberi kelembapan kepada kulit muka..and its is milk..you know how milk work right... 


makeup still in my face after long day berjalan kesana-sini..and i need to remove it..



cara yang mudah macam remover yang laian..guna kan cotton pad and sapu kan ke muka..this work really ohhsemmm sebab tak perlu banyak pun sekalai tuang je dah boleh bersih satu muka..



now, my face free from makeup..simply fresh :)
let the skin breath

lepas dah remove make up boleh cuci muka dengan pencuci muka..tapi lebih disaran kan mencuci muka dulu pastu gently apply dekat muka sebab it will remove saki baki makeup makeup and impurities on your face..and the special is...this will make your face more moisture and fresh!

sesiapa yang berminat boleh cari di pasaran berdekatan dengan anda..tp tak tahu la kalau kedai runcit ada ke tak..yang pastu watson and guardian memang ada.....sila la cari..




p/s: gambar tak edit..original kecuali pika kecil kan je saiz gambar..yang lain-lain tak de edit..





that all for my review..wait for another review..insyaallah~




BYE


thanks

No comments:

Post a Comment