Friday, May 18, 2012

pikalurve's creation

assalammualaikum

dear beloved, we gather here to show the true love of................
pikalurve...

ngeheheheee..

actually pika baru teringat nak update dekat blog pika pasal pikalurve's creation..atau kata melayu nya hasil tangan pika yang manis untuk design baju....well, i'm not a professional designer..but, i just a girl who like to design. well, my sketch really bad but my imagination not that bad..

jadi mari cuci mata...bling bling sikit mata tu....



PRETTY TUNIC


available in four different color...




KIMONO WRAP


available in 2 different design and 2 different color



TULEEP TOP



available in four different color



sudah puas cuci mata?
nak tengok harga, size and semua detail boleh ke pikalurve


sejujurnya, semua ini pika sediri design, sendiri bikin, sendiri jahit! itu pasal ianya pikalurve's creation...tak de hantar mana-mana tailor punya, apatah lagi nak hantar dekat taylor swift kan..hohoo...pika menjahit menggunakan mesin jahit vintaj milik mak pika ...and special is siap ada brand sendiri..suka..suka..suka...suka....


i'm repeat that i'm not a designer but i'm just a regular girl who love to design and fashion..itu sahaja...semua design ini at reasonable price tahu!
dengan rasa rendah diri dan gembiranya nya sayaaaaaaaa.......

ajak anda semua mari beramai-ramai shopping di pikalurve..nak discount boleh..tapi kena pandai mengayat gitu..huhuu..siapa tak suka diayat kan..ngahahahahaaa (gelak besar!)

siapa reserved dulu, pastu bayar.. dia dapat..sistemetik kan!



ok.BYE...


terima kasih kerasa sudi luangkan masa anda untuk membaca entry ini..
nanti sila baca lagi..tak kena bayar pun..FREE je..eheee~

3 comments:

  1. Dah tengok haritu. Lawa lawa. Nak free satu boleh tak, kak pika? Hihi :D

    ReplyDelete
  2. ehehee..nak free? xdapat lahh sayangg...discount tu maybe boleyh :)))

    ReplyDelete