Monday, May 07, 2012

now you just somebody that i used to know

assalammualaikum


olaaaaaaa...pika baru lepas balik dari UPTOWN teman kawan2 pika di sana..
offfffcozzzzzzzzzzzzzzzz lahh penat :D

berjimba kesana kesini..agagaa..


pika semakin gylaaaaaaaaaaa bukan gyla sebab apa..sebab dengar lagu yang ohhsemm!

this song driving me crazy..
bukan gila sampai boleyh masuk hospital mental tu..gylaa mendengarnyaaaaa..agagagaaa..

sila abaikan video clip yang tak berapa nak senonoh ini..
tapi dengar lagunya dan liriknya yang ohhsemmm..


ini versi GLEE!
serious hebat castof glee ni..addicted sudahhhh..dari season 1 lagi pika dah fllow cerita ni tapi sebab pergi Universiti..kejap dapat tengok kejap tak..



seronok kan..kan..kan,..lalalalaaaa...




ok.nak tido.BYEE


terima kasih sebab sudi baca entry ini ^_^

4 comments:

  1. alaa. tade gambar pika omey omey :(

    ReplyDelete
  2. alololooo..nanti2 la ye :))
    senyum sikit..tamau masamm..nanti xde orang nak ngorat..hikhikk..

    ReplyDelete
  3. betul...lagu somebody that i used to know tu memang ohsem!huhu

    ReplyDelete