Thursday, May 17, 2012

neon yellow mustard

assalammualaikum

remember yang pika ke Nurul Wonder Wardrobe bersempena dengan Hijab Styling session tu..nasib baik lahh, walaupun datang lambat pika still dapat give shawl time tu..give sponsor dari Sincerelybyus Shawl.. walaupun pika datang lambat tetapi pika still dapat give itu....yeayyyy..

this is what i meant by NEON...this colour really attractive..


shawl ini agak panjang dari size shawl yang biasa-biasa tu and materialnya jugak bagus!

ohh! ya..setiap orang dapat berbeza-beza design..so, siapa cepat dia dapat design yang CANTIK-CANTIK..siapa lambat..terima apa ada nyaa! tapi shawl nya semua cantik-cantik..so, tak rugi pape pun...eheheee



tolong abaikan bibir acah-acah angelina jolie tu...eeerrrrrrrr..pika tak tahu la kenapa dengan bibir pika yang asyik munggil macam angelina jolie lahh konon..tak saja buat-buat pun..sendiri terjadi..agagaaa..adakah bibir ku memang sudah munggil atau apa..huhuu..



why i called this NEON yellow mustard..becouse this is really NEON color..kalau dalam gelap pun still nampak warna nya..dan bayangkan lahh dalam cahaya matahari yang terik..memang orang semua berpinar-pinar lihat warna shawl ku ini..tapi tidak apa..tetap menjadi pujaan kalbu..sebelum ini pika memang dah ada shawl yellow mustard, tapi tak lah neon..memang yellow mustard lahh..ada dalam entry INI..silakan lahh baca ^_^

sejak cuti ini..pika menjadi superfat! arghhhh....


thats all..thanks Sincerelybyus Shawl for this adorable give .. heart it!


ok, BYE

thanks for reading this ^_^

3 comments:

  1. Lawalahh, sis! Neon tu memang in-trend kan sekarang. Ramai dah dinie tengok pakai kaler ni :)

    ReplyDelete
  2. maybe dini...neon memang attractive sangat..hihii..

    ReplyDelete