Friday, May 11, 2012

live if you really want to

assalammualaikum

hello beloved readers!

pika amat kagum dengan artis YUNA! seorang yang berhijab dan creative...most of the song a great! boleh masuk and sedappp telinga mendengar nya..negara-negara luar lebih menghargai bakat nya..yuna berjaya membuktikan mereka yang berhijab jugak boleh berjaya, cuma kena yakin dan janagn putus asa..serious KAGUM! pika ada tonton bintang dilangi yuna tu..seronok tengok adventure hidup yuna! wish be like day someday (berharap je mampu, nak jadi kenyataan tu...hmmm..)

lagu-lagu yuna memang best! sudah menjadi lagu kegemaran ku..iaitu LIVE YOU LIFE! 
(tajuk nak hampir sama dengan lagi rihanna tapi lain okehhh..makna nya pun lain..ngee)

mari kita enjOy this song!
OFFICIAL MUSIC VIDEO
video pun dekat luar negara...ohhsemmmmm..


video ini pula Video time Yuna buat persembahan dekat CONAN..salah satu show yang agak famesss dekat nagara luar..see how amazing she is! yang ada Dato' pun belum tentu dapat peluang macam ini taw..(no offend! nanti kena sama pulak..aiyooo)

serious suka turban Yuna ini..ada RIBBON CUTE tu...ehehee..nanti nak cuba lahh!

pika dah try one of turban style..........

jadi jugak kan...boleh search kat youtube cara nak pakai turban ini..mudah sahaja! tapi kena Lot's Of Confident lahh..peduli kata orang.. ^_^


btw, korang nak beli shawl yang mudah nak buat turban style? click HERE





so, have a very NICE day everyone..

BYEE


terima kasih kerana sudi baca entry ini..
nanti baca lagi okeyh..don't be shy :D

No comments:

Post a Comment