Tuesday, May 15, 2012

Hijab Styling with Farah & Nurul

assalammualaikum

hello lovely readers!

yess!..i join this styling session yang dibuat oleh farah and nurul


and i'm late =.=" (NOT a good news!)


al-maklum lahhh.. Shah Alam penuh dengan round daa board tanpa signboard...jadi semua jalan pika masuk..hahahaaa..sekejap jumpa signboard sekejap tak..masyaallah..tuhan sahaja la yang tahu perasaan pika time tu..tapi kesabaran tetap amat diperlukan disini :)

setelah masuk kesemua laluan yang ada di Shah Alam itu..akhirnya pika sampai jugak dekat Nurul WOnder Girl..ehh, bukan-bukan Nurul Wonder Wardrobe..but Nurul is wonder girl, lepas ni boleh jadi wonder girl versi muslimah..nobody, nobody but you..auww! ngeeee....


bila pika buka saja pintu yang berwarna kelabu (kalau tak silap) itu..pika tengok mereka sudah start..wahhh, kecewa nya diri ku ini..bagai batu ditindas ombak (apa punya perumpamaan daaa~ ) and bila pika sampai mereka sudah sejam start..semua gara-gara kelewatan dan sesat, kerana tidak jumpa jalan yang benar..


memang tak miss nak capture picture dengan BANNER ini..ehehee..PUN BOLEYYY ^_^


lepas itu mata ini harus lahh tertarik dengan KASUT dari CalaMan ini..aigooo...
malangnya memang takde saiz kaki pika..sadissss...


yang menjadi model @ mangsa pika meragakan gaya tudung kepada ini budak! hihii..
but tak kesah lahhh..pika still sempat belajar 3 Cara pakai shawl! boleh tahan OHHSEMMM! kenapa boleh tahan sebab orang lain dapat belajar 20++ style..pika hanya dapat 3 style..but still having Fun!





sempat jugakkkk...


rambangggggggggg..


akhirrnya haruslah sesi bergambar! bergambar ramai-ramai pun still OHHSEMMM
cari pika cepattt..yang mana? eheheee..tak cari sudah ;P
*gambar ambil dari FB Farah..thanks..


this picture from my camera..

yang datang semua COMELL, CUN, BERGAYA, LAWA-LAWA sampai pika jeless..orang semua berpakaian yang cantik-cantik..pika pakai super simple :) ..Padan Muka!, siapa suruh bagun lambat..dengan itu, pika merembat pakaian yang mana dapat je tanpa memikirkan bahawa Gadis-Gadis yang akan hadir itu masing-masing Comel belaka! errr~ (geram dengan Alarm Clock!)


with LOVELY FARAH! Suka tengok laa ini budak...manyak OMEYY! (bahasa manja gitu)
tanya je Farah ini..remember me? i'm surprised because she REMEMBER!!! i'm glad ^_^
*hugss...

ini budak manyak OMEYY jugak..gembira sesajeeeeeeeeeewww...
but, however this is the first time jumpa Nurul sebab sebelum ini tak pernah jumpa pun..and ofcozzz la dia tak sombang..kalau sombong..memang pika jerit kuat-kuat "sombonggggg!"..ehehee..takde lahhh...
*hugss again...

before nak balik tu nampak Yana Petisuara...pika selalu terpanggil Kak Yana ni Farah..but ok lahh semua ada Farah kan..eheheee..pastu sempat rembat cincin kakYana..tapi pulang kan balik lahhh..huhuu..


and pika tengur sorang Gadis yang Cun! auww! terasa kecil pulak diri ini, (walaupun hakikatnya tidak) kerana she so very great with mix and match..like her style! Oyien kalau tak silap nama dia..pretty lady!

but, unfortunately pika sedikit kecewa (sikit jee) kerana tak sempat nak beramah mesra dengan semua gadis yang hadir ini kerana masing-masing semua nak cepat balik.. apa-apa pun tetap best! siap dapat GIFT lagi..nanti pika tunjuk oke...hehee..exited :D


my Outfit super simple
cumple shawl from Pikalurve, shirt bought at The Curve, Long Cardigan from Scarlet, jeans lee cooper, Handbag Forever 21, Wedges Crocodile  
sila abaikan mula Angelina Jolie edenn..TQ


 camwore itu harus! 
thanks to this girl kerana sudi teman pika...


lepas tu laparr..p McD sebat Chicken Foldover McD..nommm nomm nomm..
kalau dah makan tak nampak orang sebelah, kiri mahupun di sebelah kanan..HAHAHAAA(gelak besar)..jadi jangan duduk sebelah pika..duduk depan..hihii..


itu sahaja lahh untuk hari ini..sekian terima kasih! assalammualaikum!


BYEE


terima kasih daun keladi, nanti sila baca lagi


2 comments: