Sunday, April 08, 2012

wanna turban style?

assalammualaikum

quick update before ABPBH..weehuuu..


actually, pika nak inform that pika dah update new shawl and new pattern shawl dekat pikalurve..

GORGEOUS tu semestinyaaa...hihii..

pika akan sentiasa pilih shawl yang terkini dan mengikut trend...

wanna turban style?

Leopard Crumple Shawl  
[album >SINI]

terdapat 4 warna berbeza..serious semuanya cantik..pika cakap cantik tu bukan saja nak promote tapi sebab memang cantik okehhh...btw, crumple shawl ini leih besar size nya berbanding dengan shawl biasa...mudah untuk anda gayakan..weee~


Tiger Crumple Shawl
[album>SINI]


ada 3 warna yang berbeza..seriously cantik2..corak nya simple and exclusive gitu..serious!

shawl crumple ini sangat sesuai di buat gaya turban..sebab crumple and ringgan and oraknya teramatlahh menarik..lebar nya sama dengan pashmina..so u can imagine that right?



Daisy Shawl
[album>SINI]
shawl ni memang ohhsemm gylerr..sama size mcm pashmina tapi material dia cotton and ringgan tak terlalu tebal, jadinya anda tak lah berpanasan...hihii..ada 5 variasi warna...



Leopard ROse SHawl
[album>SINI]
this another unique pattern where leopard combine with rose..WOWWW!
cantik sangat ada 6 variasi warna...anda boleh tukar up side down style where you can whre rose or leopard...amazing isn't it...weehuuu..


unutk maklumat lebih lanjut sila ke

atau teruskan page 


BYEE


thanks for reading this entry
nanti singgah lagi ^_^

4 comments:

  1. Blog gadis2 memang terkenal dengan tudung dan shawl.
    maybe sy boleh buat pasal serban untuk lelaki.
    nice to read your blog

    ReplyDelete
  2. akk dah lama carik that one...rose shawl!

    ReplyDelete
  3. FID"S: yeahhh..inilah hakikatnya buat gadis-gadis berhijab..x boleh nak bertukar sudah..hohohoo..thanks

    ReplyDelete
  4. TULUS SWEET: yess! apa lagi..cepar place order....pilih kaler pilihan hati mu <3

    ReplyDelete