Tuesday, April 24, 2012

sejenak bersama hijabista

assalammualaikum

hello people.....

siapa tak suka magazine right? lelaki ke perempuan mesti ada minat nak membaca magazine betul tak..kalau lelaki tu lebih kepada kereta atau pun moto..paling koman pun mesti baca komik..kalau perempuan tu seharusnya magazine fashion dan isu-isu semasa..............

kalau dulu-dulu pika suka sangat majalah bintang kecil setiap bulan mesti beli..ada dua siri pulak tu setiap bulan mesti beli dua-dua siri..pastu join contest yang ada..tapi tak pernah menang pun...agagagaaa....dah naik dewasa sikit dalam form 1 macam tu pika start beli remaja pulak..maklumlahhh dah naik remaja kan time tu...sebab dah pakai kain sekolah kaler biru cair..eheee...masuk form 4 tu mula beli majalah yang lebih ke arah fashion macam cleo, elle, intrend, eh! dan sebagainyaa..

selepas tu masuk U kawan pika share dengan pika majalah Dara...and lagi best sebab sesuai untuk mereka yang berhijab..banyak tips yang boleh kita dapat...yeehuuuu....lepas majalah Dara pika beli majalah Nur pulak..memang ohhsemmmm......

but NOW! pika nak share one magazine yang memang akan menemani anda yang berhijab iaitu Hijabista....Hijabista ialah majalah baru di mana semua maklumat yang diperagakan adalah buat mereka yang berhijab dan stailo! hijab berfesyen sekarang sudah berleluasa....


sempat grab one..Edisi Pengenalan...cover: Diana Amir
harga :RM10.00 sahaja

info memang superbbbb..dalam ni banyak kita boleh dapat info nak bertudung dan bergaya mengikut syarak..ada jugak slot fesyen untuk mereka yang stailo..dan yang paling best setiap page ada GAMBARRR! seronoknyaaaa..eheheee...
dalam magazine ni boleh tengok blogger-blogger yang femes jugak! untung lahh lagi femes...eheee..


muka rabbit..err

enjoy membaca Hijabista...
nak beli Edisi Julai..harap-harap tidak mengecewakan pembaca nyaaaa...


so, buat majalah HIJABISTA...
GOOD LUCK! semoga info yang anda kongsi kan berguna buat mereka yang berhijab dan terus stailo...boleh terus berkongsikan info yang berguna buat semua pembaca..tidak mengira usia ataupun bagaimana mereka berfesyen selagi mengikut syarak..semoga terus maju jaya..


thats all..till then..


BYEE


5 comments:

  1. comel betul diana amir bertudung...mmg cun habis...tergoda seminit..hahaha

    ReplyDelete
  2. ahaa..sesuai dengan diana amir kalau bertudung :)

    ReplyDelete
  3. hi dear done follow sini.. follow back taw for makeup tutorial.. tengkiuu :)

    ReplyDelete
  4. baru baca majalah tu.hihi.best! sbb byk tips dan cara utk kite bertudung.ayu je diana amir :>

    ReplyDelete
  5. betul tu..diana amir memang ayu bertudung and HIJABISTA memang owhhhsemmmm..

    ReplyDelete