Wednesday, April 11, 2012

lampu-lampu nyaaa..

assalammualaikum

hello readers....

yeayyyyyyyyyy...seronoknya tengok banyak lampu-lampu sana sini ada lampu..warna warni pulak tu..bukan tu je..lampu-lampunya macam-macam bentuk..arrrr..exited sangat...ok, exited nya macam first time pergi je ekkk...hohooo..first of all, nak habaq yang cerita ini agak expired and hampir basi...pika pergi i-City Shah Alam ni 2 bulan yang lepas..yes, i'm serious....kalau roti dibiarkan dua bulan dah penuh kulat dah, silap2 dah tumbuh cendawan..eheee...nasib baik lahh gambar tak boleh basi..hahaaaa...

how exited i am...
macm kanak-kanak semua tempat yang ada lampu and cantik2 semuanya nak ambil gambar....kihkihkihhhhh..


boleh beli payung cOmels-cOmels kat sini..wowww!


dekat sini boleh tengok bertapa kreatif nyaaaaaa yg reka tempat ni..
boleh buat binatang menyala...woww...suka-suka..macam-macam jenis ada...tapi bila kat enterance tu memang confirm nampak bangau..hahahaaaa...siapa tak nampak tu...kesian..heeeeeeeee..

kat sini ada jugak permainan yang best macam apa swing tah, ada jugak yang acah-acah pariswheel tu, and ada keretapi untuk kanak-kanak sahaja..macam-macam la..tp x banyak macam kat genting..jangan la bayangan sebegitu rupa yee..ni tempat baru nak membangun..

kat sini jugak sesua untuk family nak spent time together2, boyfie girlfie nak datinggg, kanak-kanak nak bermain...heheee...bukan tu je, malah ada jugak rombongan sekolah ke, tadika ke apa-apa lahhh..

AMARAN, sekali dah masuk anda tidak boleh berundur, kalau round sekejap pun tetap kena bayar parking RM10.00 ..so, sila lah lepak selama mana mungkin..heheee


see, the view!!!!not this orang kuning..hohooo..

shawl bought at the curve // ovesized kemeja yellow bought at bazaar // bag from Pink Evil's Fashion Supermarket 


now, dah tahu dah tempat paling banyak membazir bill letrik..hahahaaaa...

BYEEE


thanks for reading this 
singgah lagi ^_^

4 comments:

  1. TULUS SWEET: agagaaa..xpe2..nanti mesti smpai punya lahhh :)

    ReplyDelete
  2. waahh..untungnya akak dapat pegi i-city.. =)

    ReplyDelete
  3. ahaaa..biasa-biasa je...nanti dtg laa..semua orang boleh datang...

    ReplyDelete