Wednesday, April 04, 2012

kasih sayang tidak ternilai

assalammualaikum

hello people..........

okeh sekarang jam menunjuk kan pukul 2.30am...yesssssss, i'm insomnia..errrr...susah betul nak tidur awal..asyik tidur pkul 4.00am ++++...huhuuuu...tak mau membebel panjang sebab takde siapa nak dengar pagi-pagi macam ni kan..baik mereka pergi tidooo..zzzzzzzzzz...

opening routine 


haaa..siapa selalu tengok tv mesti pernah tengok iklan ini ...........
tapi video ini FULL VERSION punya...

actually pika tengok dekat tv yang short version pun dah sedih sikit-sikit..ngeee..
(pika memang cepat tersentuh )

sedih ouhhhhh...dengan video nya and lagu "kau ilhamku" dari man bai...dah bercucuran ayer mata kuwhhhhh

pika di sini bukan untuk promote susu Dumex Dugro ni ye...hahaa..actually apa yang pika nak cuba share is that kasih sayang seorang ibu & ayah tak kan terhapus..percayalahhh~

bohong lahh kalau nak cakap pika tak pernah berkasar dengan ibu & ayah..kadang-kadang tu ada jugak ternaik suara ke apa ke...tapi serious sekarang pika rasa serba salah sangat..rasa macam nak reverse balik waktu and tak nak buat benda-benda yang menyakitkan hati mereka..tapi, apa bole buat.............
i know sometime i'm not a good daughter to this lovely couple (my parents)...but i'll try my best to fit in..is not like pika ada buat dosa besar ke apa dekat mereka..tapi pika rasa serba salah, so, nasihat kepada anda semua..sila take care of your parents the way they take care of us since we were born until NOW! 


dating....

datingg.....

datingggg lagi....



eheemmm...
suka pergi holiday berdua-dua je and tinggal kan anak-anaknya di Malaysia..


* pika mintak kepada readers yang membaca entry ini, doakan kesihatan ibu pika..alhamdulillah she getting better now, but the disease still not fully recovery and there is no other medicine that will help unless pray and keep praying for my mom healthiness....May Allah bless my mom..amin..

;'|


moga-moga doa anda semua membantu...

"mendoakan kebaikan untuk orang lain, malaikat berdoa kepada Allah berganda kebaikan untuk anda"



ok lahh, tak maw sadis sadis.....nanti lagi bengkak mata ni..hohohooo..



smile :D
saja tayang muka...hahaaa...



ok, BYE


thanks for reading this, 
please come again another entry ^_^

2 comments:

  1. insya ALLAH,, sembuh sepenuhnya nanti,, muja suka tengok pasangan yang pegang tangan secara halal,,, hehehe,,, jom join ga muja,, banyak hadiah ni,, :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...
    nanti ada masa pika join k :)

    ReplyDelete