Tuesday, March 06, 2012

pray for my mother, please..

assalammualaikum

pika baru lepas pulang dari hospital setelah 3 hari di hospital untuk menjaga ibu pika..btw, now pika tgh cuti untuk study week.........
pika berada di hospital sg.buloh and tomorrow ibu kena transfer ke Hospital Kuala Lumpur..untuk berjumpa dengan yang lebih pakar tentang penyakit ibu..



this is my mom..


"ibu, ibu kena tabah taw! ibu kena sihat seperti dulu..kuat kan semangat ibu..think positive..i know you can do it..please be strong..i ALWAYS LOVE YOU FOR EVER AND EVER AND EVER!!! "



please don't ask my mom sakit apa..sebab memang penyakit ibu pika serious sangat..pika sendiri tak boleh nak explain sebab pika akan nangis bila nak explain...so please...
just pray for her... *daah nangis ni... :'(


doakan untuk ibu pika!

AND imagine that my mom tgh terlantar sakit teruk di hospital by next Monday pika dah start my FINAL EXAM...Ya Allah!!! pemudahkan lah segala nya Ya Allah...kuatkan semangat ku..tabahkan diri ku!


*amin

18 comments:

  1. insyaAllah your mother will be fine, saya doakan semoga ibu kamu cepat sembuh, bertabah yer, good luck utk final exam..^^

    ReplyDelete
  2. ZIHAN FAUZI: terima kasih banyak2..

    ReplyDelete
  3. insyaallah...ibu awak akan selamat...banyakkan berdoa...sabar oke dear...sayang u tabahkan ati oke...saya penah rase apa yg kamu rase...nenek yg paling saya sayang...dulu masuk icu...artu saya ingat pon da tadew harapan tapi allah maha berkuasa sekarg nenk saya dah kmbli sihat semula....banyakkan berdoa oke...

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah ibu awak akan sembuh seperti biasa. Saya doakan :)

    ReplyDelete
  5. smoga ibu pika cpt smbuh ye. tabah ye pika...

    ReplyDelete
  6. OYYUON: thanks..semuanya kuasa Allah..harap-harap semuanya baik seperi sedia kala

    ReplyDelete
  7. MYRA: terim kasih myra..insyaallah

    ReplyDelete
  8. banyak-banyak kn berdoa untuk ibu pika..
    semoga ibu pika cepat sembuh dan selamat semuanya.
    pika sabar dan tabah ye

    ReplyDelete
  9. stay strong , hope she'll get well soon. May Allah bless ;)

    ReplyDelete
  10. allah menguji hambanya untuk mencuci dosa.sabar ya..semua ada hikmah.semoga ibu pika sembuh..smoga pika berjaya dlm exam..amin..

    ReplyDelete
  11. UCUPIZA: pika sentiasa dOakan untuk ibu pika..thanks keyh :)
    i'll be strong

    ReplyDelete
  12. ZOEY ZAU YAH: amin amin Ya rabbalalamin! thanks :)

    ReplyDelete
  13. semoga mak u akan sihat... i doakan yang terbaik .. insyaAllah.. amin..

    ReplyDelete
  14. semoga ibu akak cepat sembuh. moga2 semuanya dpermudahkan oleh Allah SWT amiiiiinnn. be strong ye kak. :)

    ReplyDelete
  15. DAYG: ehee...rasa tua jap sebab dayg panggil akak walaupun usia kita lebih kurang je..btw, thanks.. *amin

    ReplyDelete
  16. sabar ye, insyaAllah ibu kak shafiqah selamat ^^ Amin...

    ReplyDelete