Tuesday, March 13, 2012

is it the skyline?

assalammualaikum...

^_^ v

"di mulakan dengan Bismillah..disudahi dengan Alhamdulillah..begitulah sehari dalam hidup kita..mudah-mudahan di rahmati Allah :D "
*nasyid dulu k..

pika baru sahaja selesai 2 paper final (Human resource & soil)..habis lahh, sebab dua-dua paper susah!!!! ERRRRR! tp redha dengan ketentuan Ilahi dan jugak lecturer yang nak tanda tu...kita dah usaha hanya mampu bertawakal dan terus berdoa..............

and the best is...16 MARCH 2012! ahaaaa~
ada two paper in the same day ( entomology & Industrial relation)!!! OH MY!
apa boleh buat, kena usaha lebih jugak,,,,,,
*wish me luck for my Final... (  moga-moga xde yang sangkut ^_^  )





tutup cerita final..buka cite skyline..ehee




tengok gambar pun boleh agak kan...pika berada dalam kereta kable(carble car)...
to the top of the world (lahhh sangat kan...)....


this time dah janji untuk pergi GENTING HIGHLAND (pergi dengan Mr.SR)...
so, tunaikan je lahhh :D 



rasa macam nak gugur jantung ku melihat gambaran ini....memang to the top of the world!
nasib baik lah pika tak gayat..kalau tak memang dah melalak-lalak pika kat dalam cable car tu..btw, pika memang suka naik cable car....kalau pergi langkawi pun mesti nak naik cable car.......sebab dah biasa sangat naik car je, bosan gak.. naik cable car baru rare sikit..eheheee.... 
*pelempang laju-laju!



 
the view! 



and makan untuk tunaikan hajat tekak beserta perut.....
MARRYBROWN.....
susah nak jumpa marrybrown sekarang..jadinyaaaaa........

*alhamdulillah, kenyang ;)



konon-konon Eiffel Tower lettew...
*ye kan aja



end up with Baskin Robbin 31 ...
sila abaikan muka yang dah selekeh tu dengan tudung yang tak berapa nak betul ni..eheee...
biasala tu..dah akhir-akhir...ni lah jadinya..ngeee ^_^


that all..



what about the skyline? (bunyi cengkerik jap)



BYEE...


thanks for reading this :)

10 comments:

  1. sy gayatttt T__T mmg takdek laa klo nk nek cable car tuh. huhuhu :D

    ReplyDelete
  2. ngeh ngeh ngeh...rugi laa kalau mcm tu..

    ReplyDelete
  3. wuuu.. best-best~ :D Saya pun ada pashmina 2tone macam sis pkai tu ^^~

    ReplyDelete
  4. nice dapat naik kereta kabel...
    hamba ada cita2 nak drive kereta kebal huhu

    ReplyDelete
  5. CIK MIRAMEW: ehee...bila lah kat pukalurve..

    ReplyDelete
  6. FID'S:ehee..pika pun nak naik kereta kebal gakkk...

    ReplyDelete