Thursday, March 08, 2012

a GIFT to remember

assalammualaikum

hai, first of all, pika nak mintak mari kita sama-sama mendoakan kesihatan ibu pika *amin


bagi anda teleng kejap :P


today my activity pack sikit..sebab pika pergi post barang untuk pikalurve's customer then terus menuju ke OU untuk ambil my phone dekat NOKIA CARE (sy pakai phone nokia jew, xde i pun)......
for now, my phone buat hal apa tah..sekajap ok, kejap tak..and hari tu pergi ulu bendul..perghh sedap je phone tu tenggelam dalam air..sebab tak sedar phone ada dalam pocket that time..agagaggaaa..
jadinya kena perelokan camera nya yg sudah rosak itu...

tapi.........................
kecewa sikit..hurmm..tah pape lahh yg di baiki nya..xpe, esok nak try check balik dengan NOKIA CARE tu..siap kau! ahahaa :P



and lepas tu pika terus pergi lepak di rumah shila (bukan shila hamzah ye)

datang-datang,terus sebat dominos(tak malu jap).. lepak(buat macam rumah sendiri lerr).. chit chat (bukan kit kat)..harus lahhh!

and surprisingly shila tunjuk this clutch.... 
she bought this at Jarkata, Indonesia (her hometown)
kira nya ini adalah oleh-oleh dari sana ya pak! senang bangat hati guae :)

dia suruh pilih satu....wink wink ^_^


happy nyewwwwwwwwww.....


mula-mula nak decision making tu, bukan main payah nya...
pika kompius between this two lovely clutch

or



this is Shila..


Q: "shila, can i have both?"

A: "nope!"


ngee :D


finally i choose this nude pink clutch :)
am my decision ryte? (answer it, if you read this)


that's what i mean by a GIFT to remember
 (bukan a walk to remember, tu cite romantik sedih ) 

byee


thanks for reading this :)



2 comments: