Sunday, February 26, 2012

Rasta TTDI sambil merempit ?

assalammualaikum

hey beautiful and handsome!

jam dah pkul 1.40am...mata ada sedikit kuyu tapi pika cuba bertahannnn....
jangan salah faham dengan tajuk entry pulak..weeheee~

i'm feeling good :D 
but sedih sikit sebab nya..ibu pika sakit..mari kita sama-sama mendoakan kesihatan ibu pika ye.. *amin


today! (25/02/2012) .... pika ke Rasta TTDI bersempena dengan YAY BAZAAR!




last minute plan..and kebetulan pika kangen baget sama my lovely friend...

awak, kita rindu awak..tapi..bila dah jumpa lidah jadi kelu..maybe sebab kita teruja :P



maxi dress kegemaran pika :)


ini pun kegemaran jugak :B
thanks teman pika jalan-jalan..nanti pika ajak jalan-jalan lagi tw!


dekat tangga pun jadi..
on my way back from YAY BAZAAR...and hiding to OU sebab exited nak tengok ADNAN SEMPIT sebab ramai bagi respon positif untuk cerita ni, tu yang semangat nak tengok..


sementara tu lepak dalan kereta jugak and makan cupcake yang SEDAPPP ni!
LOVE it..! nak buat tempahan ke apa-apa sila tekan SINI
 pika tanya tuan yang membuat cup cake ini..dia kata boleh terima tempahan untuk birthday and any party :)
so kalau nak try...boleh tekan SINI

flavor red velvet if i'm not mistaken ....
sedap!


tu yang exited lebih..ehee..


lepas dah habiskan cupcake.............




dah sampai OU.....
kalau dah nama pun perempuan dalam toilet pun jadi kerja jugak nak capture picture ni..agagagaa...lelaki pun ada jugak lahhh...

exited nak tengok ADNAN SEMPIT sebab ramai komen best pasal cerita ni...


tengok trailer ni.....


sepanjang pika dalam panggung..ini lah pertama kali nya pika gelak tak hingat dunia dalam tu...tanpa hiraukan orang di sebelah kanan mahupun di sebelah kiri (lagi pun dalam gelap..bukan nya perasan pun kan)..pika gelak sekuat hati sebab cerita ni serious kelakar gylerrrr..ending dia paling pecah perut..hohoo..cerita ni sesuai di tonton oleh mereka yang selalu stress and banyak masalah..apa kata anda semua rehat sebentah and tengok cerita Adnan Sempit 2...jyeayyhh!

cerita ni sy bagi 4 setengah bintang!
suka lakonan para artis nya!


esok pika ada program bersama PA (will update soon) so sekarang pika nak tido..


BYEE..


thanks for reading this :)

1 comment: