Tuesday, February 07, 2012

mari menari macam saya

assalammualaikum

hello people!....hahaa..hari ini pika akan jadi cekgu! yeahh cekgu bukan sebarang cekgu oke, bukan cekgu matematik, chemistry mahupun physic..ye..hari ini pika akan ajar anda-anda anda semua menari..kira pika jadi cekgu menari gitu lahh..mcm linda jasmine tu..



hahaa..memang tak lah kalau pika nak ajar anda semua menari ekk..
actually, pika suka sangat tarian dalam wonder girl new hits ni..be my baby!
mak aihh;.dah lah semua kurus-kuru..comel2 and cunssss....weewittt <3
kalau nak bandingkan dengan pika..macam langit dan bumi lahh..teruk botoi...tp pika ada lah tergedik-gedik nak menari macam mereka ni..tapi memang confirm hancussss..hahahaaa..

let's watch! jyeahhh!


mari lahh ikut pika menari sama okehh..ikut je sesuka hati anda..janji ada gerakan..hehee..

dan tarian ini jugak akan membantu anda untuk menguruskan badan..selain itu anda akan rasa lebih enjoy sebab anda akan perasan macam anda semua acah-acah wonder girl gitu (berdasar pengalaman sendiri..HAHAA) ..

kalau ada masa free pika akan manari macam mereka ni..tolong jangan bayangkan..bukan apa..takut anda x boleh tido malam ni..HAHAHAA...



BYEE


thanks for reading this :)

2 comments:

  1. malu la nak join menari sekali.hihi xD

    ReplyDelete
  2. hai sayang i ad see you blog kat blog nisa kay...i dah follow you hope you sudi la tinggal jejak you kat blog saya hihhi http://oyyuon.blogspot.com

    ReplyDelete