Sunday, February 05, 2012

lima hari seminggu

assalammualaikum

hello gorgeous :)  


dengan kesempatan yang ada ini sy syafiqah binti hashim ingin mengambil kesempatan terhadap anda semua..hahahaa..silap-silap..pika ingin megambil peluang ini untuk update cerita seminggu pika open booth di UiTM N9..what a tired week okeyhh..nasib baik lah xde terlanggar dengan quiz or test, kalau x..memang habis lahhh.........

however, semua nya berjalan dengan lancar..thanks to all my customer yang mebeli barangan dari pikalurve..memang lot of lurve lahh korang...yang support pikalurve..cayalahhhh!
pikalurve always lurve customer-customer nya!!!!


here some sneak peek  
akhirnya pika berjaya untuk membuat signboard itu sendiri, belum ada masa nak tempah lagi..but next time maybe :)
signboard yang besar itu dibuat oleh pika sendiri..penat nak tunggu printing satu-satu...akhirnya berjaya..amin :D


the lady boss..hahaa..

ada yang kata, nmpak booth pka tp tak nampak pika pun...bukan macam tu dear, jadual pack sangat so ,memang jarang ada dekat booth...semua atas jasa bantuan dari my assistants

big thanks to:-

Fatin Hanani
De'in
Sara
Umi
Kaka


muaahh muahh muahhh...nanti pika belanja korang ye :D


ok, till then...

BYEE


thanks for reading this :)

No comments:

Post a Comment