Sunday, January 08, 2012

jumpa balik kat sini

assalammualaikum

hey..sudah lama mendiam kan diri..walaupun pika dok cakap pot pet pot pet tanpa anda semua dengar..hahahaa..

cerita ini serious dah basi sebab cerita time new year tu..HAHAA..

that day, pika keluar with my friends dekat OU..what???OU time PUBLIC HOLIDAY??? ok, jem gilerrr..pika nak cari parking almost 45 minutes dok pusing-pusing dalam bangunan tu..salah timing la pulak ekkk..tapi alhamdulillah..pika berjaya jugak dapat parking...eheheee~
time tu kami berjumpa di Cr.Junior..wahh!..memang dah jadi tempat wajib untuk kami semua...dapat gather bersama-sama..memandangkan kami semua dah besar, masing-masing busy dengan hal tertentu..kami belajar pun lain-lain tempat kan..so bila dah berjumpa tu macam-macam cerita lahh...


weeheee...this is me :)
TEMBAM GILERRRR! hahaaa..


here we are...pika, rabiah and rabiah's friend, tira
that time rabiah bawak kawan-kawan dia dari poli kat perak tu..saja jalan-jalan dekat KL


rabiah's friend, siti and azmira and shila..


having a great drink :)


this is what i'm order..mushroom burger!!!!
set MEDIUM sudah cukup besar mcm LARGE dekat McD tw..


the juicy of mushroom burger..yummyyyy!


Cr.Junior burger superbbb and mushroom burger duperbbb..


last but not least gambar acah-acah dekat genting sikit..hahaaa..macam ada kabus je kat belakang tu padahal  panas terik..aiyoyooo...apa-apa pun terima kasih dekat perkerja Cr.Junior tu sebab tolong ambil gambar kitaorang walaupun tak berapa nak jelas kan...hee~


ok lahh..update ni dulu..

BYEE..


thanks for reading this :)

4 comments:

  1. pika..ske tgk awak pakai lpstik merah tu.awak pakai jname pe ye dear?

    ReplyDelete
  2. ELYZATUL NASTAYSAH: ye ke..thanks dear..i pakai brand revlon :)

    ReplyDelete
  3. bibir angelina Toh!! hehe~ wak, sy kat Kuala Pilah ni...de jeki boleh Hang Out ni...hehe

    ReplyDelete
  4. TULUS SWEET: weehee~ angie..sexy sgt tu..serious dekat kuala pilah? bila tu nk jumpa? bila?

    ReplyDelete