Friday, January 20, 2012

inspired by Dian Pelangi

assalammualaikum

hahahaa...i'm know its lameee..cerita basi..semua orang dah tahu dah style Dian Pelangi ni..dimana she is very gorgeous and mengayakan tudung bawal dengan gaya yang sangat menarik...seriously pika ADORE and SUKA!..sebelum ini, belum terfikir lagi nak pakai tudung macam tu..sebab pika suka pakai pashmina and chiffon shawls..but lately pika cuba gaya ini..and it's OHHSEMMNESS!..tapi..sekarang baru terfikir nak share...hohoo..


beginilah rupaku mengayakan TUDUNG BAWAL acah-acah DIAN Pelangi
mula-mula memang agak janggal jugak lahh..bila dah lama-lama ... SELESA je!

she is the gorgeous Dian Pelangi!


here some funny face..berusaha senyum nak nampakkan gigi tw!


tudung bawal ni dah lama dah pika beli..tak ingat la bila..tudung ni pika dah beli sebelum wujudnya cara ni lagi..zaman semua wanita jahil pasal shawl and nak beli semua jenis tudung bawal..hohoo..and hari tu kemas closet tengok-tengok ada tudung bawal chiffon ni...nak buang sayang..and terjumpa pulak style Dian Pelangi ni..and why not..pika cuba (walaupun ketara ketembaman mukaku)..


pin juntai-juntai tu pulak pika ambil dari cousin pika..actually nak pinjam je mulanya..and sekarang macam dah jadi hak milik sendiri je..hihiii..

"Dear Atiqah Mohd Ikhsan (my cousin)..halalkan je lahh pin ni keyh :P "


berbalik kembali kepada cerita style tudung bawal yang gorgeous ni!
sesiapa yang masih belum cuba..boleh cuba..tak salah ponggg!



begini caranyaaa...
mudahkan? 
dengan tudung bawal pun boleh buat macam-macam gaya..
weewitt!


she pretty :)


overall..she really INSPIRED me! especially to all muslimah out there!

thanks to Dian Pelangi for this super style :)


BYEE!

thanks for reading this :)

11 comments: