Monday, December 26, 2011

watching Mission Impossible 4 Ghost Protocol

assalammualaikum

alhamdulillah..baru satu hari Pikalurve 2nd GIVEAWAY bermula..sudah mendapat sambutan yang baik dari blogger-blogger yang hebat!..terima kasih kerana sudi join..ajak lah kawan-kawan join sekali..yang belum join tu..cepat-cepat join :))) banyak hadiah menarik menanti anda..jangan lepaskan peluang ini..

hari ini pika ke e@curve tengok movie with my parents..hehee..tengok cerita yang superbb iaitu Mission Impossible 4..memang best okehh!

sebelum itu..saksikan gambar posing gediks khas dari pika buat anda semua.. :P

time ni ondaway nak pergi ke e@curve...


sampai-sampai..beli tiket..and...singgah HOT ROLL jap..lepaks di situ sementara tunggu masuk panggung...


my beautiful mom eating peanut & chocolate crips..


dengan rasa gembira nya tayang HOT ROLL chicken cheese den!..dengan muka kebolatan tu..hahaaa..peduli apa sebab perut dah keroncong untuk ana gitu..hehee...
wasalam...

ice lemon tea....

okehh..cukup cerita makan..lepas makan,kami menantikan cerita M:I 4..
nah! terpangpang poster berukuran XL..hehee..
having fun with my parents..yeayy!!! mari bersantai di pawagam sambil tengok cerita action..hee~

jom tengok trailer M:I 4
faham tak? tak faham..kena tengok dekat wayang..ehee~

serious tak rugi pun tengok cerita ni..best and berbaloi..tapi anda mestilah mengikuti cerita M:I ini dari yang first..baru lebih seronok dan faham..kalau tak nanti tercengang je dalam wayang tu tak tahu apa2..tp kalau siapa yang terer tu mesti boleh agak punya lahhh :D

lepas dah kusyuk dalam panggung hampir 3 jam jugak lahh..dapat seat depan pulak tu..memang kepala mendongak keatas je lahh..keluar panggung kepala senget..hahaa..

with my parents..wajah gembira tu..
i love you for a thousand MORE!
*maklumat, ayah pika memang tak reti senyum..heee~

totally great day!..dapat tengok movie yang best dengan my parents..

BYEE..

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. wee bestnye tgk dgn family. :) btw, nice outfit. love it.

    ReplyDelete
  2. MUSYA: yess..memang best tengok dgn family.. :D
    thanks btw ..

    ReplyDelete