Friday, December 09, 2011

semester empat dengan keadaan yang baru :)

assalammualaikum

hello pepss!

hai, hahahaa..pika tahu memang terlalu lambat sangat untuk pika nak update pasal semester baru ini..ye lahh konon..sudah nak masuk minggu keempat, kuliah sepatutnya bermula tetapi kerana tidak kehadiran lecturer..kuliah nya asyik tertangguh..horeyyy! (nanti nak final baru terhegeh-hegeh nak habiskan topic) ..pika pun masuk semester empat ni lambat kot..minggu ketiga baru pika pergi kuliah..hari khamis pulak tu.hohoo...kemana pika menghilang??? ssshhhhh~ 

sebelum apa-apa...

ini lah rupa exited pergi kelas..hehee..

dah la lambat erkk..heeee~ siap kena kirim salam dengan lecturer account lagi..terima kasih kepada kawan-kawan yang menyampaikan salam lecturer itu kepada pika..ramai kot yg sampaikan salam..hahaa..
(terasa macam budak-budak nakal pula..hehee)

bila dah start kuliah ni yang macam malas..tapi untuk masa depan kita tidak boleh katakan taknak..but this semester agak tesion sikit lahh..member-member course lain seronok je subject depa 4 ke 5 subject je..ada tu 3 subject je..perghhh! bertuah sangat..but for my course..memang sangat-sangat bertuah! sampai LAPAN (8) subject kami kena ambil untuk semester ini..penat mak noksss...! so, awal-awal ni pika enjoy dulu sementara ada kesempatan untuk enjoy kan diri..hehe..but sebenarnya seronok jugakk sebab dapat jumpa kawan-kawan..sembang sakan lahh kan..

yang lagi best nya..pika dah movin to rumah sewa! yess..this semester pika telah memilih untuk stay di rumah sewa..hehee..seronok lahh sebab hidup berdikari sangat..kenapa duduk rumah sewa..pika tak berapa suka dengan peraturan dalam kolej..sebab ketua kolej tu cerewet okehhh!..tu jerr..ssshhhhh! jangan heboh kat orang tw...hehee..


nanti pika upload gambar rumah sewa pulak..apa yang kami masak..perghhh! pika masak okehh..don't judge a book by its cover!..and sneak peak my room..wee~ hehee..insyaallah kalau kerajinan melanda diri ku ini..hikhikhikk..


bye byee~

thanks for reading this :)

6 comments:

  1. Awl-awl semester lecturer pun tkde mood lagi nak mengajar.tul tak?

    Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

    ReplyDelete
  2. ABAH KHALISHA: ye lahh..semua lecturer takde bahan nak mengajar lagi agak nyaa..hehee..

    ReplyDelete
  3. time org blaja dulu pon mang dok umah sewa setiap sem, best sgt, tp ade jugaq kenangan pahit, huhu~

    ReplyDelete
  4. PINK VELVET: samalahh..biasalah kalau tak ada kenangan pahit tu bukan life lahh..hehee..tp duduk rumah sewa ni extra berdikari sikit..

    ReplyDelete
  5. Untuk Join GA http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    Untuk Lihat Ranking Referral http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/12/senarai-nama-referral-1st-giveaway-by.html

    ReplyDelete