Friday, December 02, 2011

pikachu ke pikalurve?

assalammualaikum

hai!!!..hahaa..saja-saja short update jerr (boleh percaya ke?) ..HAHAA..
pika baru sampai di rumah..yeahh! memang menggila betul budak ni..dah la balik U lambat..balik rumah bukan main awal lagi..HOHOHOOO..

orang selalu tanya kenapa suka nama pikalurve sampai letak nama blogshop pun pikalurve?
pikalurve tu ialahh...kalau bahasa Greek Roman dulu-dulu tu (start temberang pak belalang)

"pika" = syafiqah hashim
"lurve" = macam love..apa yang di sukai


so "pikalurve" ialah apa yang pika suka..hohohoo..


jangan tertukar dengan pikachu ekkk...korang pernah jumpa pikachu secara live tak?...nak tengok?


 tadaaaa~
alololololo..tomeyyyyyy comelsssss nya!
apa macam???
comel sangat!!!!!!

pikachu ke pikalurve?
fine!..kalau google or youtube ke..kalau nak taip 'p.i.k..'..pastu kat bawah tu bagi option pikachu..waaaa! nampak bebeno pikalurve nyaa...kehkehkehhh..


mental japp!

byeeeeee...

thanks for reading this :)

No comments:

Post a Comment