Sunday, January 01, 2012

new year eve with tutti frutti

assalammualaikum


hai..woww! exited sekarang..sebab 01.01.2012 ...sudah satu january dua ribu sebelas..cepat masa berlalu..
weee~

orang semua sibuk COUNTDOWN new year..SERONOKNYAA~ malangnya..tahun ni pika tak turun padang untuk countdown..sob sobb T_T  ..pika agak kepenatan dan keletihan (berbeza ke penat dgn letih?)

apa-apa pun..new year eve..pika still happy sebab dapat ice-cream yang superbb sedap and famous..

drummm roll!!!!!
...
...
...
...
..
.

TUTTI FRUTTI!!!



see!
ada tiga tu..semua pika tibai..HAHAHAA..no larhh..
satu maksu pika and my cousin (anak maksu) and me...
guess which one is mine? hurmmmm...


lokasi: TUTTI FUTTI sunway damansara


sedap sangat sampai bibir ku menjadi munggil..hahaa..
nak bibir yang munggil macam pika..makan lahh ice-cream bnyak-banyak..HAHAA..
*tips tah pape!


 guidance before nak beli..nanti salah malu jerr~ apa-apa pun baca dulu..bak kata maksu sy..


ini lah maksu pika..memang cun..tengok larh anak sedara dia..HAHAHAA..
*perasan nak mamposhhh..hihii..


she is my cousin..ATIQAH..
muda dari sy..jadi sy senior yang cun..*pang!!!..hee~



finish mine...
okeyh..mesti tertanya-tanya yang mana pika punya pilihan kan..
korang scroll balik kat atas and tengok cup yang cuma ada buah strawberry je..and ice-cream flavor is chocolate..jangan buat-buat lupa pulak (siapa nak ingat)..pika memang suka gilerrrrr ice-cream chocolate..sedap tw!  


maksu pika mengandung sekarang, dah lima bulan..tolong doakan kesihatan & keselamatan dia dan bayi dia tw..anugerah Allah tu! sudah sekian lama akhirnya Allah telah kurniakan jugak..

doa yang baik untuk orang lain..balasan nya anda akan terima berganda-ganda balasan yg baik dari doa anda.. :D



maksu baca ni!
" dear maksu, semoga sihat selalu..jaga diri elok-elok..maksu tu berbadan dua..ada manusia dalam maksu tu..ehee~semoga bayi yang bakal dilahirkan tu normal dan sihat :) *Amin! "



BYEE


thanks for reading this :)

10 comments:

  1. wahh sedapnya..tingin sgt nak bli..hari tu ada bli lbh kurang camnih tp cara beli tu berbeza..kita tunjuk2 je,..depa yg buat semua huhu..

    ReplyDelete
  2. tutti frutti best! lama da ta makan..btw...kaka mmg cun ^_^

    ReplyDelete
  3. ZOEY ZAU YAH: lg best org tu yg bua..ni kalau kita yang buat..semua benda nak letak..harga pun melambong..hihii..

    ReplyDelete
  4. SYIRA LOKMAN:yup..best-best!..thanks dear :)

    ReplyDelete
  5. wah..teringin nak rasa...
    tp asyik xda masa je nk g...

    ReplyDelete
  6. yumm.sedapII.nak jugakkk :)) hee.

    ReplyDelete