Thursday, December 01, 2011

berjimba di IKEA

assalammualaikum

hello people...

cerita ra citaaa...last week (maybe..tak berapa nak ingat..hohoo..) pika ke IKEA bersama my sister and cousin..my cousin baru masuk gaji and nak cari barang-barang kelengkapan di rumah sewa barunya..and sama lahh dengan pika..yeahh i'm moving to RUMAH SEWA! tu kita story later okehh..


sebagai permulaan, gambar posing sendiri adalah amat wajar kan..hohooo... =P
cuaca gak mendung ketika itu..makanya gambar pun jadi mendung...

time ni dalam kereta and nak get ready pick up my cousin dekat kelana jaya LRT station...
so, dalam perjalanan tu kami bercerita..pung pang pung pang..gossip-gossip sikit..then sampai IKEA..

sampai-sampai IKEA terus niat nak belajar lahh konon nyaa..huhuu..

tapi masyaAllah! kat IKEA tu orang nya sesak as always lahh kan..al-maklum lahh..orang dah gaji...bertambah-tambah lahh kesesakan lalu lintass...kalau kat IKEA ni, nak ni!!! nak tuu!!! yang ni okeyh ni!!! yang ni pun okeyh jugak!!! sudah nya semua benda okehhh..kalau tak tak kan di jual ekk..hihi..

bersemangat ni..mana tak nya..orang dah balik U pika tak balik-balik lagi bersuka riang ria bersama cornflakes..ohh! tidak-tidak..bersuka ria di rumah jalan-jalan..hihii...


sila perhatikan gambar di atas ini ye...wanted face ni! single!
mereka ini merupakan cousin sy dan kakak sy..
yess..my sister simple jerrr..tak over macam mak noksss.. =P


agak keriangan di situ ye :)


amacam..cantik kan cermin ni...


abis dengan cooking pan IKEA ni pika buat main..rasa macam rumah sendiri pun ada..tapi rumah yang "ramai tetamu" huhuuu...


bila pika petik gitar!!! lets rock n roll bebehhh!
mental jappp!


here we are...cemin memang seronok!!!


see! seronok posing..kehkehkehhh...


nak ulang kaji ni...focus! focus!
okehh..mimpi je lahh nak rajin study..huahuahuaaaa..baik online update blog..


sleeping zzzZZZZ...

so, kita biarkan dia tido dengan nyenyak di situ...


ini lahh akibat berjimba di IKEA...berjimba itu apa? berjimba itu macam bersuka ria versi ayat reka sendiri lahh..lebih kurang lahhh..hmmmm...

OK.BYE

NEXT UPDATE: semester baru, rumah baru, haru biru kerr??..hehee..


thanks for reading this :)

6 comments:

  1. huhu..riang ria di ikea yek1 suka jugak pergi sana...

    ReplyDelete
  2. NASHA SANZA: yess...seronok di sanaa..weee~

    ReplyDelete
  3. amboi, sampai tido terus kat IKEA tu, eh!! dlm gambar kamu ada pocket !!
    gambar kedua berwajah ijau :D

    ReplyDelete
  4. SYIRA LOKMAN: huhuu..pika happy-happy selalu..dan mengila hari-hari..hihii..

    ReplyDelete
  5. POCKET: ehee..lakonan kegilaan bersama-sama je tuh..kahkahkahhh...

    ReplyDelete