Wednesday, November 02, 2011

The Threads Zoo Bazaar and Zombievillie

assalammualaikum..

hey people :)

what a day..kenyang sangat2..but tu i story later sebab sekarang i nak story pasal The Threads Zoo Bazaar dekat damansara..well..its DONE WELL! the date is 30/10/2011(ahad) ..seriously i just stop by sekejap je dekat situ with kak intan..actually i tak tahu pun pasal event ni but kak intan ajak and why not i just go (pantang orang ajak dating..HAHAA)..



here i am..time ni panas sangat..aigoo..aigoo..

hehee..


this is how the event 
the massive people!..


back view! huhuu..


this time the kid are dancing and fight with super dancer.. respect jugak dekat budak ni sebab berani sangat kot..kalau i..jangan harap..sekian terima kasihh..(tu pasal bakat asik terpendam je)

then..dah puas berjalan sana-sini..kehulu-kehilir..and that time i berpeluh-peluh sebab panas..so sangat tak selesa..then, kak intan say yang she want to go to the curve to stop by at the zombievillie at e@curve..macam-macam ada..and i grab a few thingsss.(tak sah kalau tak shopping..HEHEE)


stand by me please! not you zombie..KAHKAHKAHH...


so, kebetulan pulak time kami tengah sibuk mencari barang then ada pulak performance dari hantu-hantu ni..seriously superbbb! 


see!.. crowd ramai jugak time tu..


then, after the performance sesiapa nak berfoto-foto with this hantusss dipersilakan..but i superexited time tu..then tengok ramai budak-budak yang lebih2 superexited..then i mengalah je lahh..waaaa :'(



this is kak intan...thanks kak intan for a wonderful day ^_^


she shop a lot hasil dari hasut pika..HAHAHAHAA..


zero makeup..nampak macam muka penat and pucat sgt..ehehee...tiada secalit makeup pun di muka ku kecuali bedak tabur..hahaa...


then dalam perjalanan balik tu nampak plat kereta ni.which stand for my name PKA..please i want this plat number!!!!! (tak pasal-pasal pulak nak pergi penang untuk tempah khas plat number ni..heheheee)..yOlahh!

thats all! tatataaaa...


thanks for reading this :)

6 comments:

  1. amboii syiok nyer berjalan jalan,
    yes sis, with an outfit like yours, ditengah malam ker, lagi ditengah ari mesti panas.

    so cepat cepat gi serap aircond :)

    ReplyDelete
  2. eh tu bukan d curve dgn d street tu ke??

    ReplyDelete
  3. NOT SO RANDY: yess..dekat situ lahh..

    ReplyDelete
  4. wow, lady boss..huhu, nak no plat tu ke? jom lah kite pegi tempah..panjang cket, pikalurve ke..hehe, ni ade tag pika, kalau rajin lah..no paksa..hehe, http://jarijariaku.blogspot.com/2011/11/aku-mangsa-lanun.html
    :P

    ReplyDelete
  5. APEXOGAMY: lady boss lahh sgt..hehee..hohoo..okeyh..nanti pika buat..thanks tag :)

    ReplyDelete