Monday, November 07, 2011

selamat hari raya aidiladha

assalammualaikum

hahaa..i know i lambat sangat nak ucapkan tapi apa-apa pun pika tetap nak wish jugak...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 
kepada semua umat islam di seluruh dunia tak kira lahh kat mana pun..kat planet marikh ke kot-kot ada orang Islam kat situ ekk..hehee..

while orang sibuk nak korbankan lembu, kambing ke unta ke..kucing ke..HOHOOoo..pika pun sibuk jugak dengan business..yeahh..orang maybe akan kata pika ni gyla ke apa buat business time orang sibuk raya..apa-apa pun nak buat macam mana....dah lepas dah pun..sy masih normal je sekarang ni..


disini pika tempekkan gambar pika time di booth..crowd tak ramai sangat but okeyh lahh..maklum lahh, time raya..semua sibuk nak makan daging korban..huhuu..

to all pikalurve customer..thanks for coming!!! hargai semua jasa-jasa anda..yang datang menjenguk pun thanks jugak tw..hehee..

have a great day everybody

do check out all NEW ARRIVAL item at pikalurve!!!

do like pikalurve fan page  

thankssss...


tataa~

thanks for reading this :)


4 comments: