Wednesday, November 23, 2011

pikalurve at Subang Parade

assalammualaikum

as i mention dalam ENTRY SEBELUM ni..pikalurve ada buka booth dekat subang parade on 6 NOVEMBER 2011 ..its during hari raya kurban..hehee..lambat nya nak update ni dah nak akhir bulan november dah..hohoo...


here some picture i sempat capture..


so, here i am..preparing stuff..setup booth..


my mother and brother tolong hantar i and setup booth..lepas tu dorang balik pergi beraya tinggalkan puteri ini di booth..hohoo..


tgh setup lagi ni..huhuu..banyak barang..macam-macam ada..weee~


ni lahh hasil persiapan..tak tahu nak cakap apa..HAHAA...


kuih ini i buat sendiri..u tengok je burok..tapi rasanya sedap okehhh..antara yang paling laris gitu


pouch animal print tu tinggal 2 pcs je..


messy is sexy..HIHIII...


pikalurve collection..tempa penyakut ni pada akhir hari pembelian tumbang jugakk..sebab banyak sangat barang i letak..huhuuu...


customer..customer..actually yang tengah tu kawan kak intan and yang kiri tu anak buah kawan dia(miza)..thanks to miza sebab beli barang dari pikalurve..


cari sign ini..


shopping time!


i'm tired..nasib baik kat situ ada aircond..takde lahh panas sangat...fuhhh~


here the sign again!


secara keseluruhan nya..SERONOK jugak lahh..untung tak banyak sangat sebab orang sebok beraya gamaknyerr..tapi alhamdulillah..everything went well! wink wink ^_^

nantikan pikalurve di RASTA TTDI pada 26 NOVEMBER 2011(sabtu)..
see you there..!!!!!

XOXO

1 comment:

  1. comelnya..hihi..tq for the inviting..i pun ingt nk join aritu kt rasta this 26 nov tp ade hal so xlehla..

    ReplyDelete