Sunday, November 20, 2011

patnampat & my blog first anniversary and i'm thinking of GIVEAWAY, agak-agak ada respond tak? :)

assalammualaikum

hai, salam satu malaysia pika ucapkan...20.11.2011..its it beautiful date!!! this beautiful date is also my blog first anniversary..yeayyy! dah satu tahun pika berblog..selagi sy boleh share sy share..i love my blog..muahh..muahh..muahhh..


my exited face!!!! weeeee~~~~~~~~

so, here the song..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU! 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU! 
HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG!!! 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU! ...
- nyanyi dengan lunak ala-ala Dato' siti gitu -


yeayyy..yeayyy..make a wish!!!..make a wish!!!

ok..DONE :)

fuhhhh! *tiup lilin..hehee..

mereng jap =.="

sempena first anniversary sy bercadang untuk buat GIVEAWAY..yeayy! ofcourse pikalurve yang sponsor..yeayyy! agak-agak ada orang nak join tak?kalau berminat sila comment di bawah..kalau ramai yang memberi respond yang baik..pika akan buat GIVEAWAY dengan hadiah-hadiah yang best! :))))

  patnampat singkatan untuk empat enam empat..kenapa dengan empat enam empat? hehee..464 is my current followers :))) SUKA! SUKA! ..kecoh jerr minah ni ekk..orang lain dah beribu-raban follower tak kecoh pun..(ye ke tak kecoh? hohoo..) pika buat entry ini sebagai entry terima kasih yang tak terhingga kepada blogger-blogger yang cool and sudi follow my blog..and big thanks to my readers and also silent readers ... :DDD

jeng..jeng..

muchogracias :)))

sahayangggggg korang ketat2 macam legging(nak tunjuk bertapa ketat nya).. HAHAA...


tataa~


p/s: ada orang nak celebrate tak agak2 nya?
thanks for reading this :)

4 comments:

  1. insyaAllah mesti akan ade org yg join.. :)

    ReplyDelete
  2. saya orang pertama mahu join n menang..hehe..

    ReplyDelete
  3. mesti ada yg join,
    benda free suma orang suka :D
    hehehe

    alaa gambar pocket tak der kat gambo PatNamPat kamu tuuu

    ReplyDelete