Monday, November 14, 2011

Malaysia's online fashion entrepreneurs' weekend (MOFEW)

assalammualaikum

like i mention before..last saturday was fun..seronok berjalan sana sini and penat kan kaki..on 11.11.11 to 13.11.11 there are MOFEW at midvalley.. i'm totally there.shopping with my ibu and friends..actually saja ajak cik fatin keluar..and last saturday cik fatin ajak pergi midvalley.. since i tak keluar dengan dia time cuti sem..and why not, let get loud! and my ibu pun nak ikut jugak..hehee..


here i am at the MOFEW..actually ni gambar time nak balik..hohoo..saja letak gambar ni dulu..i shopping a lot as well as my mom :) 



tak lupa jugak cik fatin..sempat jugak beli barang..


stop by dekat booth jcvk inspired, seriously card dia jual unik and cantik..yang special nya bila bukak card tu ada something timbul..woww! ada sesiapa yang berminat tak nak bagi dekat i.. *dalam mimpi je lahh 


fatin and fyda..wink wink ^_^


here i am dengan muka tah pape..hohoo..


fyda are find for a bag..like she say "a bag not bags"..FUNNY :)))


cute..grab it fatin!!! hehee..
she said " dah mula dah pika ni.." ahakss ;)


then..we check baju muslimah yang gorgeous..baju muslimah sekarang..cantik2 okehh..kalau dulu gambar kartun, bunga2..macam budak2 sikit so sy tak berapa berkenan lahh..but, nowdays..woww! cantik2 okeyh..rasa nak beli semua..yang best available in all size (dari yang kurus kering sampai gemok gedempol..tu pun kalau ada stock)..HOHOOoo..


banyak sangat beautiful bags...nak beli!!!! tapi ibu cakap sy dah ada banyak bagss..


fyda trying angry bird ring..SUKA LA TU :)


while i'm trying BIG RED HEART RING..what with the face????


sekarang ni, pika dah jatuh cinta dengan father like accessories..


this when i'm look like angelina jolie..COOLERR!


fall for this leopard cardigan..i stop buy at the bubble luscious boutique mesti lahh grab satu..hohoo..
it cost me only RM35 only...MURAH kan..kalau tak RM40, i think..kalau online maybe harga jadi lain..
  

then, i stop by at Qala Qisya & Qala Man booth..i meet beautiful farah dengan her sister yana petisuara..like siapa tak kenal mereka yang super fashionista ni ryte?


at first, tak perasan booth tu..i just jalan2 then ternampak Qala Qisya booth..so i datang memang nak beli baju and my mom in hurry sebab kami tak solat magrib lagi..then, tak sempat i nak godam satu-satu barang dekat booth mereka..


so here we are..my mom take this picture..seriously memang in hurry ni..sebab gambar jadi blur and bergegar..hohoo..


thanks to fatin and fyda..finally jumpa jugak fatin..eleyhh..macam lahh tak boleh jumpa next time kan..lagi pun next week i dah start my kuliah.. T__T

wish me luck..


thanks for reading this :)

4 comments:

  1. leopard cardigan tu cun..ade corak len tak teh?

    ReplyDelete
  2. AIN NIA: yang ada leopard print dengan plain je..kalau tak silap..belang2 pun ada jugak..

    ReplyDelete