Sunday, November 13, 2011

kes terharu bergolek-golek

assalammualaikum

hey, simple update jerr (boleh percaya ke?)..actually pika baru balik dari mid valley td..shoppinging with my ibu and may friends :))) ..seriously penat, well korang tahu lahh mid valley tu macam mana kan??? and i pergi with my ibu..every shop she want to stop by..pantang nampak kedai mas, berlian ke dan seanggakat dengan nya..aigoo..aigoo..(opsss...tu kita story later..)..

sekarang ini pika nak story kes yang buat pika terharu..yang buat pika sebak keterharuan ni apabila seorang blogger yang comelsss and cun ni make my blog as her favorite blog..woww! i was surprised .. ofcoz i'll be..siapa lahh pika ni kan? hanya lahh manusia yang tahu makan, berangan, tidorrr, shopping (membazir), online sampai ladtop meletop, pikalurveeee, tu jelahhh..heheee...tak sangka blog yg simple ini pun boleh menarik perhatian cik shara..THANK YOU YOU YOU!!! ..dalam blog pink cik shara bunga dalam entry dia (SINI)..seriously terharu, thanks gorgeous..rasa nak pergi jumpa dia nak bagi choki-choki..tu je yang termampu..nanti dah update sikit i bagi Kinder Bueno okeh..tak pun Ferrero Rocher ..boleyh eaaa...

wink wink ^_^


thanks shara :))) she said "i adore her :) dia chantek sangat and aku suka cara dia dress up."
actually, pika simple je..buat apa yang termampu and kadang-kadang tu memang serabai sikit (what??kadang-kadang?? all the time kott..HAHAA)..LOLL :P



ayat buat pika terharu bergolek-golek tu time she mention that " putih gebu orangnya. chantek manis tak payah cakaplah sebab memang dah chantek, memang dah manis." ..seriously terharu..sampai tergaru-garu..thanks dear,,,tocey tocey cey..apa-apa pun jom terjah blog cik shara bunga yang cun + comelsss ni..hehee...




thanks :)


p/s: ada ke orang terharu bergolek-golek? HAHAA.. :D


thanks for reading this :)

6 comments:

  1. ahhhh,dia pon nak buat jugak :) tocey my dearrr. terharu jugak ni :')

    ReplyDelete
  2. budak budak astech mmg cun melecun. haha

    ReplyDelete
  3. SHARA BUNGA: hohoo..saja2 nak buat penghargaan :D

    ReplyDelete
  4. ILYA ALIA: thanks..hehee..takde lahh cun mana sgt pongg..

    ReplyDelete