Friday, November 11, 2011

ELEVEN ke 11

assalammualaikum

hey! whatca doing???
well sekarang sudah 11.11.11..woww! tarikh yang cantik kan? it will be nicer if 11.11.11 am.. am i ryte?
ohh 11.11.11 be nice to me..i want to have some memorable time please :))))

so, sempena 11.11.11 ni..sy nak jawab soalan yang di tag oleh apexogamy (SINI)..kebetulan pulak kan..why not i just answer it all :)



Term & condition:-
1.You must post this rules..
2. Each person must post eleven things about themselves in their journal..
3. Answer the question the tagger set for you in the post & creat new questions for the people who you tag to answer..
4.You have to choose eleven people and link them on the post..
5. No tag bak okay..



ELEVEN THINGS ABOUT ME?


1. my full name is SYAFIQAH BINTI HASHIM 
2. i was born on 15 APRIL 1992 (sekarang masih belasan tahun okehh..HEHEE)
3. hobi utama SHOPPING! i was born this way..
4. currently i busy with my small business, pikalurve (do check it out HERE)
5. my favorite color is PURPLE! pantang nampak warna purple dan anak-anaknya..
6. i don't like course that i'm taken now..sebab tak minat..SAD :'(
7. i LOVE my family so much! but sometime gadoh2 tu biasa lahh..manja-manja lahh katakan..
8. tak suka result SEM3 sebab DROP bergolek-golek..NANGIS :'''(
9. i liat sikit nak bagun awal-awal pagi..kadang-kadang solat subuh pun pkul 7 lebyhh..HOHOOO..
10. i nak buat part-timer make up for event or something..insyaallah kalau ada rezeki kelak..doakan ehh..
11. i hope i success in future and beyond :)




SOALAN YANG DI TAG

1. Selalu tido lebih kul 1 a.m tak? kul bape? (saje nak buat kajian ni)
ikut tempat dan keadaan jugak lahh..tapi bohong lahh kalau nak cakap yang pika tak pernah tido pukul 1a.m dan keatas..HEHEHEE...


2. suke warna ape? at least 2...
ohh..macam dan terjwab dekat about me lahhh pulak(merujuk kat atas)..ofcourse PURPLE and BLACK


3. macam mane boleh ceburi bidang blogging?
saja suka suki makan coki-coki..HUHUU..


4. sekolah rendah and menegah kat mane?
SK SEKSYEN 7 KOTA DAMANSARA
SMK SEKSYEN 10 KOTA DAMANSARA
SMT ALOR STAR, KEDAH


5. selain mekah, kalau jejalan overseas nak pergi mana?
nak pergi PARIS and AUSTRALIA


6. bila last time menangis? story cket kalau boleh lah..
segan nyaaa..baru lepas nangi tadi sebab tgok result SEM 3 DROP bergolek-golek tu.. :'(


7. suke makan ape?
burger, pizza, daging masak black paper..makanan yang halal di makan and sedap :)


8. dulu pernah buat suara robot kat kipas tak? huahua
soklan favorite ni..tak pernah pulak orang nak tanya macam ni sebelu ni..HAHAAA..jawapannya semestinya pernah dong! seronok kot..NYANYI2 pun terasa suara tu merdu walaupun hakikatnya tak..HEKHEKEHKK..


9. jom lepak sesame nak?
dah berapa kali ajak and rancang..ada saja penghalang ekk..BOLEH je..


10. pernah panjat pokok manggis/rambutan and lepak kat atas tu tak?
tak..sebab tak reti panjat pokok..HAHAA..


11.ok tak blog ni? tolong bagi cadangan nak renovate..hehe
okeyh..HIJAU je..and banyak jari-jari yang kena kerat..SUKA! SUKA! ^_^





SOALAN YANG PIKA NAK TAG

1. tengah buat apa sekarang?
2. dah makan ke belum? (soklan mintak penampar)
3. kalau gelak selalu OVER ke SOPAN2 je?
4. suka STYLE HANA TAJIMA or YUNA tak? (soklan tah pape)
5. selalu LEPAKING dengan kawan/family kat mana?
6. agak-agak nak kahwin umur berapa? ke dah kahwin? story sikit?
7. reti memasak tak? (soklan nak bagi kantoi..hihii)
8. kalau ada peluang..korang nak pergi memancing ikan ? kenapa?
9. kalau ada peluang nak jumpa artis mana? siapa? 
10. who is your idola? why? why? tell me why?
11. dah LIKE fan page pikalurve ke belum? HOHOO.. =P

selesai sudah kerja den :)




so, nak tag (11 orang??)

zoey zau yah
fatin hanani
maya lisa
fyna here
susuegoodday
pink velvet
nurul hidayah rosli
nurul ain
liza razak
ina achik
miss genit


fuhh! DONE tagging..yeayy..korang jawab semua soklan tu ehh..lebiu :)))


haha..tu saja buat sy sekarang..salam 11.11.11 dari sy buat anda semua :D


tataa~


thanks for reading this :)

8 comments:

  1. gila kentang soalan dia :D
    soalan no 7 & 11 paling best!

    ReplyDelete
  2. hohoo...soklan soklan...
    nanti fatin buat tw :)

    ReplyDelete
  3. SAYANG !!! huarghh !!


    nanti maya buat eyhhhh ~~~~

    ReplyDelete
  4. awak 1992 jugakk? ingatkan tak sama umur. awak nampak matang lah ! *in a nice way not rude way*

    COMEY GILE AWAK NIHHH!

    ReplyDelete
  5. MAYA LISA: okeyh..nanti link kat i ok..i nak baca :)

    ReplyDelete
  6. SAFINAH RASHID: yess i'm 1992..
    its okeyh.. :)))
    btw, thanksss :D

    ReplyDelete