Friday, November 25, 2011

breaking dawn part 1 ohsem!

assalammualaikum

hey, semalam pika ke curve watching movie BREAKING DAWN PART 1! memang best! semua dah kecoh kan cerita ni dah nak keluar...taraaa~

this time Bella kawin dengan Edward...and dapat anak!!!!! tapi sementara nak dapat anak tu macam-macam benda berlaku kat Bella..sebab dia mengandung anak Vempire kot..nak tahu apa kesudahan cerita ini....pergi tengok dekat wayang! tak rugi pun beli tiket untuk cerita best..


tengok trailer cerita ini dulu..

okeh tak?hehee...


but sebelum tu kami ke hot roll and makan! since pika tak makan dari pagi so, memang lapar gylaa..hehee..

my favorite chicken & cheese crispy!!! addicted sangat dengan makanan ini..memang sudah menjadi kegemaran utama..kalau pergi curve tu memang tak sah kalau tak beli ni..heheee..


here the ticket! 
haa??? ada 2 ticket..who with me?


tadaa~ shila peminat sangat dengan twilight semua lahh...she in jacob team! huhuu..
btw, she have all the books..OHMAYYY! pika bukan suka membaca..so, memang tak lahh nak beli buku-buku tu..hihii...


selepas habis je movie terus menuju ke poster and ambil gambar..HAHAA... :)


secara keseluruhan nya..memangt ak rugi tengok cerita ni..hevockkk gylerrr...hohoo..memang exited nak tunggu breaking dawn part 2 pulak...!!!!hehee..


tataa~

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. NIKISA IZAS: tahu takpe! best okehh..

    ReplyDelete
  2. belom sempat nk g tngok..
    bz mmanjang..

    ReplyDelete
  3. SNHZ: nanti ada masa lapang..pergi lahh tengok cerita ni..okeyh ^_^

    ReplyDelete