Thursday, November 03, 2011

dinner at ayob cafe!

assalammualaikum

hey..hehee..semalam (semalam nya lagi) kekenyangan sebab sebab sebab sy makan dengan kenyang! FINE! my friend(azmira) invite me to having dinner at ayob cafe located at kota damansara..tempat tu seriously vintage and antique gylerrrr! penuh dengan barang-barang antique kat situ and thats the THEME i think..okeyh..forget about that, we talk about food! here only serve western food..yummy!..anything what you like such as chicken chop, lamb chop, chicken grill, black paper stick ...blablablaaa..and so on..

siapa yang pernah pergi they will know the situation.and the price is affordable..

and that night is raining..tapi itu bukan penghalang..sebab memang dah lapar kot!HAHAAA..

ayob cafe!


sebelum sampai main menu we are served with roti bakar and mentega..muka macam ada nur gitu sebab nampak makanan depan mata..tapi act cool jerr.. ^_^


and this is shila..she come at ayob cafe straight away from her college..hehee..tak balik-balik rumah..
sabar ya shila..


pika order air barli! favorite ni (semua favorite)


and this is what i order.. burger sizzling...sampai-sampai je berasap-rasap sebab atas hot plate..perut pun turut menyanyi ketidaksabaran untuk makan..but tunggu dulu, kena hormat sebab my friends punya makanan belum sampai lagi..so, tunggu and tunggu..and tunggu.......


makanan dah sampai...bersedia untuk makan..weeheee~


bila makan masing-masing khusyuk..yelahh sangat..sembang pung pang, pung pang..gossiping sikit! pasal kim and kris yang dah cerai tu(i still cannot believe it!kawin juta-juta..tub tub cerai, apa ingat kawin ni macam permainan ke..) ..hahahaa..


lepas dah selesai makan..for sure muka kenyang..azmira act like she trying to kill me but why she smile? have no idea..while i'm act like i suka untuk di bunuh or what?HAHAHAA...

wonderful night..paling tak leyh lupa shila cakap that..masing-masing bawak kereta sendiri..hahaa..saja nak penuhkan parking.. :)


tataa~

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. burger sizzling .wow , i belum penah cuba lagi .

    ReplyDelete
  2. ADA MOKHTAR: nanti u try lahh ea..! :)

    ReplyDelete
  3. cik pika..awak ni gojes la.suke style awak tu=)

    ReplyDelete
  4. ELYZATUL NASTAYSAH: hehee..thanks dear! :)
    pika biasa-biasa je V(^_^)V

    ReplyDelete