Monday, October 31, 2011

semua orang sibuk nak kurusss..siapa nak jadi gemOk?

assalammualaikum

hello

korang sihat kan? tahu dahh..hihii..

let me introduce you to my party, in the club..mengapakahh lagu J-LO? hahaa..suka hati lahh kan nak lagu apa pun..ohh..sebenarnya nak cakap let me troduce you to these poeple yang supercantikss dan menarik dari dulu sampai sekarang..

  

 siapa tak kenal kan? mereka yang cantik-cantiksss and kurus-kurusss ni..

kurus??? siapa tak nak memiliki tubuh badan yang cantik kan? semua orang nak kurus terutamanya wanita..am i right?? yeahhh...


so here another HOT MAMA..nora danish..dah lahh cantik kurus pulak tu..bukan tu je putih gebu! and dia seorang ibu..badan maintain je..pika yang takde anak ini 'bunting' je..huhuu..*sedih :'(


penampilan itu amat bermakna bagi setiap mereka yang bergelar wanita mahupun ladies di bumi ini kan..kadang-kadang tu kita selalu lihat situasi di mana wanita-wanita yang gempal/gemok sanggup melakukan apa sahaja untuk kurus kan? (sentap japp :P) ..yelahh...

ada pulak situasi dimana wanita yang dah cukup kurus menggelarkan diri mereka gemok..aishhh..yang ni tak boleh blahh..dah kurus pun kata diri tu gemok..cuba lahh bersyukur..orang lain bersusah payah nak kuruskan badan..kau dah semula jadi macam tu..anugerah daripada Allah tu..

ada lagi situasi suka mengata orang gemok..dosa aww! satu dosa sakit kan hati orang tu..satu lagi dosa memalukan orang tu depan khalayak ramai..banyak nya dosa nak collect ye..dosa-dosa yang lain tu belum tentu dimaafkan nak tambah dosa lagi..Allah tu Maha Berkuasa satu hari nanti korang dapat suami/ isteri yang gemok baru tahu..so, jaga setiap kata dan tikah laku..dari pengalaman sendiri jugak sebenarnya..HAHAA..bukan cakap kosong je..terobek-robek hati ku! OK.FINE!


tengok! sedaya upaya nak kurus..tak kurus kurus lagi..eheheheee...
gambar ni time kat OU,masa tu Marie France Bodyline tengah buat promosi kat oval (i think)..usha-usha jap ada lahh pulak sorang promoter cina ni tarik pika..aigoo! nampak dah tu..nampak dah tuu..OK.BYE..


p/s: doakan pika kurus cepat ehh! ehehee ^_^


tataa~

thanks for reading this :)

12 comments:

  1. betul, semua org nak kurus, mcm saya lah tapi tak kurus2 pun hehe

    ReplyDelete
  2. kite pon chubby gak dear.sedaye upaya da nk kros.iman tak kuat.aigooo=(

    ReplyDelete
  3. saya mau jadi gemok cket..huhuhu..
    pika share2 lah cket kat apex ni..hehe. :P

    ReplyDelete
  4. saya pon tgh berusaha nk kuruskan badan sikit...good luck tau !! mesti boleh kurus punya

    ReplyDelete
  5. TINA OTHMAN: hehee..same goes to me :)

    ReplyDelete
  6. ELYZATUL MASTAYSAH: yeahh..sama lahh iman tak kuat..nampak makanan best sikit dah tergugat ian..huhuu..

    ReplyDelete
  7. APEXOGAMY: haa..ada pun org nak gemuk sikit..kalau boleg dah lama dah pika share dgn apex..buat donation gitu..hehee..

    ReplyDelete
  8. LIZA RAZAK: thanks kak liza..tapi sy tengok akak dah cukup kurus dah..hehee..

    ReplyDelete
  9. same la kite dear...bile ntah nak slim melim nih...hish!!!xmo muncit..hahah

    ReplyDelete
  10. CIK ANNA: tu lahhh..i pun taknak buncit..hehee..

    ReplyDelete
  11. PINK VELVET: same goes to me..huhuu..

    ReplyDelete