Wednesday, October 26, 2011

real steel movie

assalammualaikum

i know, i know..ramai dah yang review pasal cerita ni sy yang terlambat..mana tak nya..entry terperap dalam draft lupa nak publish..and tadi check draft baru perasa..but, forget it..apa-apa pun pika still nak memberi pendapat tentang cerita ini..cewahh! budjet pengeritik filem ke apa?..

sebelum tu kita tengok real steel trailer..
kalau cari kat youtube memang banyak trailer nya tapi pika rasa trailer ni lahh yang terbaik..heheheee..enjoy!


poster!

cerita real steel ini macam menceritakan tentang masa depan manusia akan datang..dimana takde lagi human fight with human tapi time tu robot fight with robot..memang in future sangat..sebab mana ada orang nak membazirkan duit untuk lawan robot sekarang ini (shopping lagi best!) kalau sabong ayam tu mungkin ada lagi kot..

ada machine untuk control robot tu..


ini ATOM..
robot ini lain dari yang lain sebab dia boleh ikut bayang-bayang orang..tak banyak robot macam  ni..robot ini di jumpai oleh anak charlie (hugh jackman) kat tempat besi buruk..time anak dia terjatuh..


ATOM fight with ZEUS
ofcourse ATOM menang sebab dia real steel!



serious suka sangat lakonan budak kecil tu..jadi! comel pulak tu...geramm! dengan lesung pipit nyaa..mak aihhh...


repair ATOM for next game!

sy bagi 4 star untuk cerita ini...sebab not bad jugak lahh..


itu je lahh nak share untuk malam ni...sekian terima kasih daun keladi nanti pika update entry lagi..
wink wink ^_^


tataaa~

thanks for reading this :)

2 comments:

  1. best kn movie ni.x bosan pon.anywy,grm kt bdk kcik tu.cm justin BIBIR.hehe=)

    ReplyDelete
  2. ELYZATUL NASTAYSAH: yess! memang best!

    ReplyDelete