Wednesday, October 19, 2011

meatball ikea superbb

assalammualaikum


hello everyone!

sudah sekian lama takde cerita dalam blog ni..sunyi sepi je erkk..apa-apa pun boley oleyyy...
semalam mood stunning sikit sebab berjalan shopping with my sister kat curve..banyak jugak lahh borong and yang the best is i got new shoes..YEAYYY! HORAYYY! memang minat sangat kasut tu..alhamdulillah dapat jugak memiliki nya..shopping masuk keluar masuk keluar dari satu kedai ke satu kedai..sudah tawaf semua tempat and then sampai lahh tiba untuk makan..and why not tetiba nak try makan dekat ikea..yummmy!


kalau kat ikea tidak asing lagi MEATBALL nya yang sodapp tu kan..nahh! sampai sepuluh meatball kau mampu?!makan samapi kekenyangan, lepas ni lima pun cukup lahh..hehehee...sebelum ni macam-macam isu mengatakan meatball kat ikea tu tak halal?haaa? betul ke? tu dulu..orang sangsi-sangsi akhirnya keluar notice yang membuktikan meatball kat ikea tu halal okehhh! so tak payah runsing dan sangsi malah kita makan dengan senang hati ..ehee~


dan tak lupa jugak DAIM CAKE yang sedap! 
sampai-sampai je terus menuju kat kek daim ni..exited kot! tak tahu lahh exited kenapa sebab baru je sembang-sembang dangan kakak and my cousin pasal kek daim ni..sekali mak aihhh..terus dapat makan..

warning orang yang ada kecing manis dinasihat kan tidak makan cake ni berlebihan okehh sebab manissss...bukan apa takut semut hurong nanti..ahakss...


i wish u were here! ohh daim cake! 
what should i do to have you here! near! here! (lirik lagu avril..yeahh)


well! happy tu semestinya kan..ngee~

cuti ni seriously tak buat apa-apa pun..duduk rumah je, nak kerja?tak sempat kot.. November dah naik sem baru..aishhh..tengok lah semua movie yang ada dalam dunia ni..ngeheheee..


thanks for reading this :)

8 comments:

  1. heran kan, camana la meat ball buleh matching plak ngan rapsberry sauce. tp memang seddaapp :D


    (Err rapsberry ker aper yer? bukan stroberi, bukan bluberi..)

    ReplyDelete
  2. uhh..cam sodap aje meatball tuh..xpenah lagi makan n tingin sangat nak p cari kat ikea..>.<

    ReplyDelete
  3. POCKET: tahu takpe..but boleh tahan sedap jugak..walaupun gabungan yang agak pelikss..

    ReplyDelete
  4. MIZZ ERMA: sedapp! u should try sometime.. :)

    ReplyDelete
  5. awwwww..sedapnye..terliuqqq dah ni :)

    heee.btw, jemput join my GA..byk hadiah best menanti:D

    ReplyDelete
  6. MARLIYANA MK: eheee..okeyh..nanti sy join kalau ada masa ea..thanks for invite me :)

    ReplyDelete
  7. ya ALLAH,i dah telan airliur dah ni.
    rindunya nak lepak ikea,makan meatball! karipap ikea!
    duh!
    nasib baik u buat entri ni,since kecoh pasal meatball haritu.
    i terus takut nk makan meatball tu o.0'
    alhamdulillah,halal pun..

    ReplyDelete
  8. JAVANESE DOVE: yess..don't worry lahh dah confirm halal..then u can lepaksss kat ikea..yeayy! :)

    ReplyDelete