Thursday, October 13, 2011

lunch at Seoul Garden

assalammualaikum


hello! wahh...long time no see aaa! ehee~

pernah try makanan orang korea tak? sejak dua menjak tiga menjak empat menjak lima menjak ni asyik addicted dengan korea jewp..sampai nak makanan pun ala-ala orang korea..aigoo! so, bagi menunaikan hajat di hati ini, pergi lahh ke Seoul Garden untuk menjadi orang korea yang sememang nya tak kan jadi..hehee sebab sy tetap orang malaysia  :)  ..pergi Seoul Garden with my beloved friendss..actually dah lama sangat kami plan nak pergi..maklumlahh kami ini asyik busy (apa korang ingat student tak busy ke??) eheee~ 


Seoul Garden! here we come!!! 


gambar camwore sendiri takde tak sah lahh kan..


kami ke Seoul Garden, One Utama! sampai-sampai je exited..tengok kiri-kanan ada macam macam jenis makanan..rasa nak makan semua and time tu memang lapar sangat..nampak semua makanan superbb sedap! desert nya lagi lahh..nyummm!
dah buat payment semua..kami ambil buffet lunch..using student card got discount..yippy! so next time, if nak pergi mana-mana i mesti kena bawak student card sebab banyak kelebihan nyaaa jadi student ni..ehee~


choosing our meal for lunch! nyum nyummm!


macam-macam jenis makanan yang ada..  



exited macam apa lagi..pilih makanan je kot...ehee~


tgok yang kami pilihhh! banyak sangat macam 5 orang makan padahal ada 3 orang je..huhuu..


jom memasak! dapur dah panas tu~



udang tu! banyak okehh! yang finish kan ialah azmira..kuat gylaa perut dia..walaupun tank kecil  tapi boleh simpan semua makanan..sy awal-awal dah surrender..hahahaaa..

OPOCOT! hahaaa..



first sekali yang sy ngap is sotong! yummy! and i'm doing well using chopstick walaupun ada jugak lahh yang terbang sana sini..nasib baik tak pergi meja sebelah ekk..hehee..


yeahh! akhirnya terasa macam orang korea dah! (perasan!)


masukkan daging sebanyak mungkin! nak masak semua..


shila lagi exited..lepas makan beef apa tah..


my desert! ice-cream chocolate and cornflakes !

kenyanggg! ^_^


sweet azmira!


balik tu masing-masing dalam kekenyangan! alhamdulillah!


having good time with azmira and nashila..thanks guyss!
to bad rabiah cannot join us..maybe next time ok darls! promise ^_^


tataa~


thanks for reading this :)

6 comments:

  1. IZZATUL IZRIN ZAKARIA: kat One Utama je..

    ReplyDelete
  2. sedapnyerrrrrrr seafood!! huhu..
    p.s nice outfit dear! :)

    ReplyDelete
  3. SENORITA NADIRA: sedappp lah jugak..thanks dear :)

    ReplyDelete
  4. syafiqah hasyimmmm yang comell ~~~ maya nak shopping kat pikalurve, tapi takde maybank2u...

    ReplyDelete
  5. MAYA LISA: bank islam pun boley lahh maya.. ^_^

    ReplyDelete