Thursday, October 06, 2011

end for semester three..weeee~

assalammualaikum

hellow people! long time no see yawyy! arghh! rindu, rindu..ehee~
lately sy busy with my final..but now, ALHAMDULILLAH! selesai semua exam final untuk semester 3..rasa macam nak melompat, walaupun dah melompat tadi, tapi macam nak teruskan melompat dan lompat macam rabbit (nak haiwan yg cute sesaja)..wink wink ^_^


but, cuti sebulan je..so gunakan cuti anda dengan sebaik nya..seperti qada' tidor..ahahahaa..

sampai rumah sy kena food poisoning..tah kenapa tetiba sakit perut..aiyoo! 
salah makan ke perut ini terlalu teruja sebab dia dah sampai rumah and dia boleh makan macam-macam dan boleh membesar dengan jaya nya..podahh!





ohh! lupa nak perkenalkan..


BF sy..OK.BYE!
(dalam mimpi je lahhh)

berangan melampau-lampau..


p/s: jom hangout nak?! ^_^


tataa~

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. wahhh~ joli sakan lah time cuti ni ye daq, hehe!

    ReplyDelete
  2. makan byk sgt kot..huhu.. aha, kim salam kat yi jung sun bae ye..hehe

    ReplyDelete
  3. APEXOGAMY: agaknyaaa...salam mu akan ku cuba untuk sampai kan..ehee~

    ReplyDelete