Thursday, October 27, 2011

bowling with family? FUNTIME!

assalammualaikum

hello everyone!  
yesterday..mak yang & pak yang pika datang rumah untuk meraikan hari deepavali..hehheeee..takde lahh..dorang datang rumah pika sebab anak gadis mereka a.k.a my cousin stay for awhile dekat rumah pika sebab dia kerja dekat uitm sg.buloh ..sementara nak cari rumah sewa..dia stay sekejap dekat rumah pika..and parents dia datang rumah pika semalam bring her staff sikit and have a chat .. come far far away from tapah, perak..well my mother sister..


this is kakak..(my cousin yang stay kat rumah sy buat sementara waktu)..
senyum!

and semalam kami keluar ke e@curve for bowlinging.actually pika sendiri pun tak tahu yang dorang nak pergi main bowling sebab pika bagun lambat and siap-siap..terus naik kereta..time tu tak tahu pun dorang nak main bowling..i just follow je..eheheee..~ 


me, camewore myself.. :P


kakak just done her makeup on the car..


so, here we are..at e@curve..


exited to play..!
with my pretty mother..and kakak..
sabar kakak..jangan di telan bola tu..


start the game oleh mak yang sy..
she took a class to play bowling..tu yang exited semacam je..


second turn goes to my mom.."
hey, what are you looking for?" hheheheee..


then, my turn..like i say before..pika memang tak terer main bowling..tapi kalau for fun its ok..


then, turn kakak pulak..


so here the score...



crowded jugak dengan manusia..sebab public holiday kan..nak raikan deepavali takde pulak sedara-mara..kehekehh..so raikan di bowling area would be FUN! ehehee~


guess who trow this? dah sampai hujung tapi ke longkang jugak..


kakak yang busy with her new pinkies! TAHNIAH kakak! jaga phone tu elok-elok..


nak jugak! please! please!


finish our bowling session..huhuuu..
with my ibu!


ONE!


TWO!


happy halloween  everyone!


nice picture ever and capture by me, myself!


What?


ok! scary enough!
nak masuk kedai and ada pocong kat situ..tak sangka pocong jugak salah satu hantu omputeh..setahu pika yang mati berbalut ni cuma orang islam..hehehee..


i'm coming home!

dah main bowling dengan family..dah jalan-jalan sepuas hati walaupun tak semua tempat pergi sebab dah penat and lapar..dah makan bertambah-tambah..and yes! balik rumah makan makan makan..thanks :)


tataa~

thanks for reading this :)


No comments:

Post a Comment