Saturday, October 29, 2011

blue & purple look [my first make up video tutorial]

assalammualaikum

hello everyone!

my new makeup inspiration..sebenarnya pika dapat inspiration makeup ini dari my ibu yang suka pakai eyeliner blue dengan eyeshadow purple..mula-mula dulu macam kelakar jugak but bila sy try sendiri i think not bad jugak cobination color ni..buat mata kita nampak ohsem dimana sahaja..people will fall for our eyes..ehehee~

this is how it look like..weehee~


come closer!



the eye & lips a sweet together... ^_^

dalam title pun pika dah inform that this is my first make up video tutorial..kalau sebelum ni pika hanya review je..but kali ini mood rajin sikit so here i provide for you guys my first video tutorial for makeup..sorry lahh, video kurang berkualiti sebab pakai webcam je kot..hehee..


any comment or suggestion?

^_^

thanks for watching..

see yaa!


tataa~

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. tak sbr nk try.anyway,u r really gojes dear=)

    ReplyDelete
  2. ELYZATUL NASTAYSAH: thanks! nanti dah try link kat pika ehh..pika nak tengok..^_^
    btw, selamat mencuba!

    ReplyDelete
  3. dear..kamu cntex buat ape pown lawa lol..like :)

    ReplyDelete