Wednesday, September 21, 2011

vintage memory

assalammualikum


venue: Kg.Gajah, Perak
date: lupaa =.='
event: gotong-royong membersihkan kampung halaman


showing some hardwork..yeahh!
nampak tak, api membara kat belakang tu..perghhh, panas tu..
nampak tak, peti ais kaler pink tu..kau hado??..tapi tamat sudah riwayat peti ais kaler pink tu kena bakOr
nampak tak, siapa yang angkat peti ais tu sorang-sorang??? abang sy tu..ehee~
nampak tak, ada orang tunjuk "6pack"??huhuu..cousin sy
nampak tak, ada orang arab pakai purdah kaler merah yang tengah buat peace tu?? sy lahh ^_^
nampak tak gambar ini di edit begitu vintage..sy yang edit tu..wekk :P perasan..edit gambar pun tak reti ada hati nak edit macam ini..huhuu..ini hasil edit dari abang sy..hahaa~

such a vintage memory


till then,


thanks for reading this :)

12 comments:

  1. peti ais tu betol ke dia angkat? power btol! hehe

    ReplyDelete
  2. PINK VELVET: huhuu...pink kalerr ouu..tapi dah kena bakar..kehkehkehh..

    ReplyDelete
  3. LIZA RAZAK: a'ahh..kampung kat kg.gajah perak..kenapa sis?hee~

    ReplyDelete
  4. FYNA: yess..peti ais tu dia angkat sorang-sorang..berat tuhhh! aishhh..hehee..

    ReplyDelete
  5. adeh.comel gile peti ais wne pink tu,jeles~=)

    ReplyDelete
  6. ELYZATUL NASTAYSAH: ehee~ tak payah jeles2..peti ais tu dah kena bakar..huhuu

    ReplyDelete
  7. habuk banyak sangat sampai kena cover idung yer.
    waah pink peti ais, mcm tak pernah tgk plak..

    ReplyDelete
  8. POCKET: bukan habuk je..malah asap api yang sakitkan hidung..heheee..
    peti ais tu kaler pink..vintage..sekarang mana ada peti ais kaler pink dah..ehee~

    ReplyDelete
  9. dont wrry...i live there, KP! huhu

    ReplyDelete
  10. TULUS SWEET: ehee..but, i ada kat KP until next year only darl :)

    ReplyDelete