Sunday, September 04, 2011

RAYA pertama 2011

assalammualaikum

date: 30/08/2011
event: hari raya pertama!
theme: BLACK

i know..semua orang ada cerita masing-masing di pagi raya kan..so, i tak nak potpetpotpet sangat..gambar pun dah banyak sy tapis, pakai penapis teh tu..kehkehkehh.....
less word, more picture!

SELAMAT HARI RAYA!



posing dengan baju raya yang sangat simple! ..
seyesly! budget nak pakai baju yang mcm Siti Nurhaliza yang kembang kat tangan tu..macam kelwar tu, ehee..tapi..tapi..tapi..SIMPLE-SIMPLE SUDAH! ..heheheee..
lepas ini, baju ini jadi mangsa untuk sy pakai ke kuliah..heheee..edOk le membazir sangat kan 


GRAPE MOOD! wink wink ^_^
semangat di pagi raya nak TOUCH UP gitu!..like! like! like!


NERDY MOOD! wekk :P


woww! ORANGE NYAAA!!!..my family semua nya dah jadi oren..macam alien oren pulak..
thanks to the orange light T__T


siblingssssss...
SYAZANA (adik), SYAFIQAH (sy), SUHAIMI (angah), SYAQIRA (along)
yeahh! we don't have NUR..NURUL..MOHD..MUHAMAD in front of our name..simple!
ayah & ibu pilih simple-simple je.. (penuh ayat simple dalam entry ini..fuhh~)


with my lovely parents!!!
SELAMAT HARI RAYA :)


candid time! ..
eput pun ada..muchuck! muchuck! comeyh!!


the picture seem SO DULL..ehee~


with eput!!! muchuck! muchuck! comeyhh!


see! he want to celebrate raya too!
wearing a kopiah! heheee...



di pagi raya..sudah dapat duit raya!
from my ayah & ibu..tocey! tocey!
muahhh!


on my way to melaka..weehee~ JOM BERAYA!


sebelum tu..kami singgah di kubur atok.. actually since i was born, i never call "atok"..tak sempat..
SOB SOB :'(


sedekahkan yassin & al-fatihah


next! kami ke rumah Tok Su kat melaka..masyallah..kucing nya sangan DEMOKSss..kalah eput tw!..
gebu!!! ^_^


sampai sini je lah nak cerita..tunggu cerita hari raya kedua pulak..okeyh?

tataa~

thanks for reading this :)

4 comments:

  1. comeiiiinya.......make-up sendiri pong

    ReplyDelete
  2. cik pika blik mlake area ane?kte mlke gak=)

    ReplyDelete
  3. PINKCOLOUR82: hehee..saja2..sy suka make up..mood baik pagi raya..touch up lahh..heheee..

    ReplyDelete
  4. ELYZATUL NASTAYSAH: melaka area alor gajar..dekat paya rumput kalau tak silap sy..lupaa =.="

    ReplyDelete