Wednesday, September 07, 2011

RAYA ketiga 2011

assalammualaikum

HAI!!!!!


muka semangat di pagi raya ketiga~

Selamat Hari Raya!

walaupun sekarang sy tengah busy dengan test yang berduyun-duyun..tapi sy tetap GAGAH nak update cerita hari raya ketiga sy..HAHAA..

hari raya ketiga kami sekeluarga beraya di Perak!..kampung sebelah ibu sy...kat perak ramai sedara-mara..sepupu-sepapat..auntie and uncle ($_$ ) ...jadi beraya jadi lebih meriah! jyeahh!!!

with my lovely lil sister 
kami bergaya dengan KACA MATA HITAM di pagi..di pagi-pagi raya tak salah kan kalau nak perasan..ngahahaa..
both are mine ^_^

awal-awal pagi sy kena bebel free dari ibu sy sebab bangun lambat untuk balik beraya di perak..OK.FINE! dah dengar ibu membebel tu pergi lah bersiap-siap..then dari rumah sy terus ke TAPAH..


again..with my lil sister..
TAPAH adalah destinasi pertama kami..rumah mak yang sy di TAPAH..so beraya ke rumah Mak Yang dulu lahh..


lepas tu kami bergerak ke TELUK INTAN..hehee..syok! time ini lah mahsyukk! ($_$) ...sedara-mara ramai berkumpul kat sini..kat teluk intan ini rumah Opah Chor sy..


with my cousin..i call her ATIQAH..she younger than me..



with my sweet cousin..i call her KAKAK..she older than me..
always support me on my business..jyeahh..
THANKS KAKAK! keep supporting me okeyh..

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

and kepada anda-anda semua
jum lah jengOk ke pikalurve okeyh..
and tidak lupa jugak untuk LIKE FAN PAGE pikalurve

do support me :)

>sempat mempromosi lagi ekk<

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

kita continue cerita RAYA ....

with ATIQAH , KAKAK and ME..


THEM...
tunggu giliran untuk ambil duit raya dari maksu sy.. :)))


heheheee..muka tak sabar-sabar nak dapat duit raya dari maksu sy dah!


muka GEMBIRA ($_$)


semua tak ready okey..muka masing entah apa-apa lahh..yang sempat posing dengan senyuman lebOr maksu sy je..ngee~


then, kami berposing..

my sibling with OPAH!...


candid okeyh!


then POTRET FAMILY wajib ada..huhuu..but ada tambahan iaitu OPAH yang comel :)


POSING lagi!!!
semua pandang camera lain..time ini banyak sangat camera..sampai tak tahu nak pandang yang mana satu..agagagaaa...



weee~ with MY OPAH COMEL :)


with my cousin..


cousin again..


then, aktiviti malam itu kami ke LANKAP (rumah tok cik)


project nak main mercun!


see! mastermind nya my cousin yang lelaki..ada je benda yang nak di buat nyaa..ngee~
sy nak baling mercun bola tu pun takot..HAHAA..waktu berebut nak mercun bukan main..bila dah dapat paling banyak, siapa ambil dengan plastik2..tapi tak berani..suruh abang sy jugak yang bakar kan..
HAHAHAHAAA...


sy tutup cerita RAYA kETIGA sampai di sini je..OK..


p/s: gambar macam-macam cahaya and warna ada..jelas ada, blurr pun ada..sebab semuanya dari camera yang berlainan..HARAP MAKLUM..kehkehkehh..


tatataaa~


thanks for reading this :)

3 comments: