Sunday, September 04, 2011

BPP: Hot & Beauty (Nurul Ain)

assalammualaikum

HAI AWAK! AWAK! AWAK SEMUA! ^_^


tengah-tengah raya pun masih nak buat BPP..ngeheheheee...
kali ini sy nak memperkenalkan kepada anda (dah femes pun) PUAN LAWA! iaitu Nurul Ain..
sy pilih PUAN LAWA dlm kategori Hot & Beauty...


masyallah! CANTIK NYAA~



macam orang arab lahhh!



btw, Puan LAWA ini menjual beg tangan yang superbb cantik..kalau korang berminat..pergi lahh order dengan segera okeyh..beg tangan yang dia jual selalu hangit! selling fast!



CUN!


CANDID pun masih CUN! aishhh! jeles abis...



ARABIC! seyesly..suka sangat gambar ini...


ahaaa~ nak mengorat dia..simpan je lahh angan-angan tu ehh..





sebab dia sudah berumah tangga..baru je kawen..
semoga mereka kekal hingga ke anak cucu cicit..*amin



soo..sweet!



HAPPY for you Pn.Ain..huhuu..


ohh! apa tunggu lagi..
jum terjah blog Pn.Nurul Ain yang super HOT & Beauty macam rozita che wan gitu!
sekali dah click..confirm senyum lebOr!

tataa~


thansk for reading this :)

6 comments:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. WANITA2U: insya'..ada masa nanti sy join..THANKS :)

    ReplyDelete
  3. yang...thnks a lot for ur entry!!!
    kite link entry ni dlm blog kite tau :)

    mmmmuah2 :)

    ReplyDelete
  4. sorry lambat skit..barulah ada masa nak belek2 blog semua org yang..hehe

    kalau nak beli beg, sila terjah blogshop kite ye yang!

    http://nurulainblogshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. NURUL: okeyh...mmg akan terjah nanti..LOVE IT!

    ReplyDelete