Tuesday, September 13, 2011

baskinrobin+secretrecipe

assalammualaikum


cerita nak sangat-sangat makan ice-cream baskin robin & secret recipe..sudah lama sy nak makan ice-cream baskin robin..and dengan ini..adanya peluang untuk keluar..why not kan? kita keluar bersuka-ria..HAHAA..lupakan segala masalah..



nahh! hambik...huahuahuaaa..

sy ke baskin robin..yummy! makan ice-cream favorite..

weewitt!


hehee..exited dapat makan ice-cream idaman kalbu! 


next..kami ke secret recipe untuk dinner!
order..order..order..



what we eat?

grill mushroom chicken (mine)

supebbb! :)))
dah lah time ini sy tengah lapar..memang bertambah-tambah sedap lahh!


beef noodle soup (hincek SR)

sedap ouh..dah lah mangkuk besor..rasa pun sedap..yummy!
sy duk cilok-cilok je..hahaaa..



sy minum ice chocolate wipe cream and hincek SR minum ice lemon tea


tengok wipe cream nyaa...YUMMY!
time tengah taip ini sambil tgok gambar pun dah terliur..mak aihh!
siap jadi wallpaper dalam handphone sy lagi okeyh..hahahaaa..FUNNY!


tengah kira duit lettew..takot tak cukup.HAHAHAAA...
actually dia tengah cari card apa tah nak tunjuk kat sy..hehee..




tanpa rasa sengan silu..nak makan,,,maklum lahh sy dah lapar..
tgok muka pun dah tahu..hehee..



sudah makan..hincek SR pergi bayarrr..


ehee~
dapat makan sodap-sodap!..SUKAA!


till then,


bye..


thanks for reading this :)

4 comments:

  1. AINNIA: hehee..samalahh..laparr jugak ...huhuu

    ReplyDelete
  2. LIZA RAZAK: jum lahh! kita dating sama-sama..ehee...jeles kan en.kudud..kehkehkehh..

    ReplyDelete