Sunday, August 28, 2011

Surat Cinta KAHH?

assalammualaikum

i wonder..and keep wonderinggg!!!! what?

tetiba je ibu sy hulurkan satu surat..i was like..HUHHH??? apa ni ibu?..ibu pun cakap 'tak tahu lahh..surat kamu, check lahh"
bila di belek-belek surat tu 


its look like this...
ada my name..and address (which i dah hide) and sgt pelik sebab takde stem..jarang dapat surat tanpa stem..and ada chop merah..lagi lah sy tak tahu...wondering..wondering..


then, tetiba nampak sign seperti dalam gambar..aikk! biar betik dari L'OREAL ni...offer jadi model ke??? (berangan nak hebat je!)..then dengan perasaan yang tak sabar-sabar ni terus bukak surat tu..and....






















hihii....




























taraa~~~~

this what i got!!! i was like shock! double shock! and i'm thinking..kenapa tetiba pulak dapat lips smooth dari maybelline ni??? hurmm..
and suddenly baru sy teringat that day i ada answer a few question about maybelline produck via online of course..then, i NOTE that maybelline nak bagi suprise gift and terhad kepada 500 orang yang terawal menjawab soalan-soalan tu..

so i'm the LUCKY ONE! alhamdulillah ^_^
and jyeahh!


nanti sy nak try my new LIP BALM..color changing lip balm tw! means that..lip balm ini boleh membuat bibir kita berubah warna..maybe ikut warna darah kot..sebab kebiasaan nya macam itu..apa-apa pun..nanti sy cuba! wait for my opinion about this LIP BALM okeyh :)))) (next entry perhaps)


tataaa~


thanks for reading this :)

No comments:

Post a Comment